Dit is de nieuwe liefde van Selena Gomez

Karen Luiken-17 januari 2023 om 06:48

Er is een nieuw Hollywood-koppeltje aan het ontstaan. Selena Gomez is volgens Us Weekly aan het daten met Andrew ‘Drew’ Taggart, lid van The Chainsmokers.

De twee zouden op een low key basis aan het daten zijn. Als ze samen zijn gaan ze bowlen of brengen ze een bezoekje aan de bioscoop. “Ze proberen hun romance niet te verbergen door zich in privéclubs te bevinden”, zegt een insider.

“Selena kan haar handen nauwelijks van hem afhouden”, vervolgt de bron, eraan toevoegend dat zij en Andrew veel plezier samen hebben.

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer