Razendsnel trouwen in nieuw programma van VTM

Karen Luiken-17 januari 2023 om 07:15

De enorme lijst aan liefdesprogramma’s krijgt er binnenkort weer een nieuwe titel bij. VTM zendt op dinsdag 31 januari de eerste aflevering van ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ uit, een programma dat de levens van acht deelnemende koppels ingrijpend zal veranderen.

In ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24’ worden acht mensen totaal onverwachts ten huwelijk gevraagd door hun partner. Vanaf dat moment gaat het snel: binnen 24 uur na het aanzoek stappen ze in het huwelijksbootje op een droombestemming zoals Senegal, Malaga of Cyprus. Samen met hun familie en vriendenkring vieren ze daar een onverwacht trouwfeest met alles erop en eraan.

De presentatie van de show ligt in handen van Ruth Beeckmans. “ik weet hoe belangrijk echte liefde is en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren”, zegt ze. “Ik vond het dan ook een prachtig idee om mijn schouders onder een programma over de pure liefde te zetten. Het is met enorm veel liefde gemaakt en ik hoop dat het concept aankomt bij de kijkers.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer