Razendsnel trouwen in nieuw programma van VTM

Karen Luiken-17 januari 2023 om 07:15

De enorme lijst aan liefdesprogramma’s krijgt er binnenkort weer een nieuwe titel bij. VTM zendt op dinsdag 31 januari de eerste aflevering van ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ uit, een programma dat de levens van acht deelnemende koppels ingrijpend zal veranderen.

In ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24’ worden acht mensen totaal onverwachts ten huwelijk gevraagd door hun partner. Vanaf dat moment gaat het snel: binnen 24 uur na het aanzoek stappen ze in het huwelijksbootje op een droombestemming zoals Senegal, Malaga of Cyprus. Samen met hun familie en vriendenkring vieren ze daar een onverwacht trouwfeest met alles erop en eraan.

De presentatie van de show ligt in handen van Ruth Beeckmans. “ik weet hoe belangrijk echte liefde is en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren”, zegt ze. “Ik vond het dan ook een prachtig idee om mijn schouders onder een programma over de pure liefde te zetten. Het is met enorm veel liefde gemaakt en ik hoop dat het concept aankomt bij de kijkers.”

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Kim Van Oncen nu ook te horen op de radio

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 13:56- Foto:

VRT

De Vlaamse actrice Kim Van Oncen - vooral bekend van 'Dertigers' en 'De Verraders' - kan iets nieuws toevoegen aan haar CV: radiopresentatrice. Deze week presenteerde ze immers haar eerste radioprogramma op Radio 2.

Samen met Peter Van de Veire presenteert Kim Van Oncen iedere werkdag de ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen' op Radio 2. En afgelopen maandag was haar vuurdoop.

Aan Het Laatste Nieuws vertelde ze eerder deze week dat ze 's avonds al gaat slapen tegen half 9, om dan de volle 7 uurtjes te kunnen genieten van wat rust en slaap. Maar die eerste show op maandag was een groot succes, al waren de nodige zenuwen natuurlijk aanwezig:

"Peter heeft gezweet, ik heb gezweet, iedereen vond het spannend. Technisch is zo’n show echt wel een huzarenstukje. Af en toe liep het daardoor mis, maar dat zijn dingen die wij zelf niet altijd in de hand hebben. Daarom kan ik dat best van mij afzetten. Het is heel nieuw, dus als het eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven.”

"Een radioshow moet zich wat zetten, en als alles loopt, valt de spanning weg. Nu merk ik dat het elke dag leuker wordt. Peter zei me: ‘Een tip dat ik zelf ooit kreeg was: ‘Als wij ons amuseren, dan amuseren de luisteraars zich thuis ook.’ En dat voel ik meer en meer.”

'Goeiemorgen Morgen' is iedere werkdag te horen in de ochtend op Radio 2!

Ontdek meer