'The Last of Us' nu te zien via Streamz

Dieter Blarinckx-16 januari 2023 om 17:04

Het wachten is eindelijk voorbij: de langverwachte HBO-serie 'The Last of Us' is vanaf nu te zien via de Vlaamse streamingdienst Streamz.

'The Last of Us' komt van de makers van 'Chernobyl' en is gebaseerd op een succesvolle gamefranchise.

Joel en Ellie worden gedwongen brute omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan op een tocht door de Verenigde Staten na een verwoestende pandemie.

De eerste aflevering staat sinds maandag online. Iedere week zal er dan een nieuwe aflevering online verschijnen.

Check de trailer hieronder en start nu met streamen via Streamz.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Berlin' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 06:59

Het zal voor veel fans geen verrassing zijn, maar het eerste seizoen van ‘Berlin’ was zodanig succesvol, dat Netflix heeft besloten een tweede seizoen te maken.

Net zoals in het eerste seizoen zal acteur Pedro Alonso ook in het tweede seizoen de hoofdrol spelen. Hij kruipt opnieuw in de huid an Berlin, een personage uit de Spaanse Netflix-hit ‘La Casa de Papel’, die samen met een aantal andere dieven zoveel mogelijk juwelen hoopt te kunnen stelen tijdens een roof.

De opnames voor het nieuwe seizoen gaan volgend jaar van start. Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Ontdek meer