Mexico verbiedt roken op openbare plaatsen

Dieter Blarinckx-16 januari 2023 om 16:59- Foto:

National Geographic

Groot nieuws voor de mensen die binnenkort nog een reisje gepland hebben naar het warme Mexico! Daar wordt roken immers verboden op openbare plaatsen.

Vanaf nu is het in het zonovergoten Mexico verboden om nog een sigaret op te steken op publieke plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het strand, parken of zelfs terrasjes. Dat wil zeggen dat je praktisch enkel nog maar mag roken op privéterrein of bij je thuis.

Maar dat is nog niet alles, want ook komt er een totaalverbod op reclame en sponsoring van tabaksproducten.

Het is de strengste anti-tabakswet ter wereld, dus het land maakt zich ook klaar voor demonstraties en acties tegen de nieuwe wetgeving.

Win wekelijks koffer én rugzak van American Tourister!

Joyce Vander Auwera-01 juni 2023 om 15:00

TAGMAG Insider Clémentine Caron wordt samen met een internetpersoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te gaan ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven. On est party!

Vanaf 25 mei lanceren we elke donderdag een aflevering uit de vijfdelige serie 'On Est Party'. Clé reist naar Zürich, Valencia, Amsterdam, Thailand en München! Elke week maak je kans op een koffer én rugzak van American Tourister. De wedstrijdvraag verandert wekelijks, naar een vraag die te maken heeft met de aflevering van die week.

Succes! Wie weet reis jij binnenkort in style. ✈️

Deze week gaat de wedstrijdvraag over de aflevering met Lilqra in Valencia.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer