Disney werkt aan nieuwe afleveringen 'Phineas and Ferb'

Karen Luiken-16 januari 2023 om 14:13

De nostalgische show ‘Phineas and Ferb’ maakt een comeback. Variety meldt dat Disney bezig is met het maken van nieuwe afleveringen, veertig stuks in het totaal.

De veertig nieuwe afleveringen van de animatieserie worden in twee seizoenen opgesplitst. Dan Povenmire, maker van de originele serie, is bij het project betrokken. “We zijn heel blij om onze samenwerking met hem voort te zetten en de iconische show ‘Phineas and Ferb’ op grote schaal terug te brengen”, zegt Ayo Davis van Disney.

De serie ging in 2008 in première op Disney Channel en liep tot 2015. Er werden in het totaal 129 afleveringen gemaakt. Ook verschenen er twee films: ‘Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension’ en ‘Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe’.

Waar en wanneer de nieuwe afleveringen verschijnen, is nog niet bekend.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer