Selena Gomez reageert op bodyshamers

Karen Luiken-16 januari 2023 om 11:14- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez heeft gereageerd op opmerkingen van bodyshamers. De zangeres kreeg commentaar op haar uiterlijk nadat ze vorige week in een strapless jurk op de Golden Globes verscheen.

“Ik ben momenteel een tikkeltje groot”, zegt Selena in een Instagram Live-sessie, reagerend op de negatieve reacties die op social media rondgaan. “Dat komt omdat ik mezelf heb vermaakt tijdens mijn vakantie. Maar het kan me niet schelen.”

Het is niet de eerste keer dat Selena te maken krijgt met bodyshamers. Vorig jaar zei ze nog dat ze het niet waard vindt om haar favoriete eten te laten staan om dunner te worden. Of ze nu een kilootje meer of minder weegt, mensen blijven toch wel klagen over haar gewicht, zo is haar beredenering.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer