Selena Gomez reageert op bodyshamers

Karen Luiken-16 januari 2023 om 11:14- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez heeft gereageerd op opmerkingen van bodyshamers. De zangeres kreeg commentaar op haar uiterlijk nadat ze vorige week in een strapless jurk op de Golden Globes verscheen.

“Ik ben momenteel een tikkeltje groot”, zegt Selena in een Instagram Live-sessie, reagerend op de negatieve reacties die op social media rondgaan. “Dat komt omdat ik mezelf heb vermaakt tijdens mijn vakantie. Maar het kan me niet schelen.”

Het is niet de eerste keer dat Selena te maken krijgt met bodyshamers. Vorig jaar zei ze nog dat ze het niet waard vindt om haar favoriete eten te laten staan om dunner te worden. Of ze nu een kilootje meer of minder weegt, mensen blijven toch wel klagen over haar gewicht, zo is haar beredenering.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer