Deze opmerking in 'The Roast' ging volgens Famke Louise te ver

Karen Luiken-16 januari 2023 om 07:40

Famke Louise is de hoofdrolspeelster in ‘The Roast’, een programma dat vanavond te zien zal zijn op Comedy Central en bekendstaat om de harde grappen die worden gemaakt. Famke kan daar over het algemeen goed tegen, maar toch was er één opmerking die volgens haar te ver ging.

Het gaat om een opmerking van Nesim el Ahmadi. Hij maakt tijdens ‘The Roast’ een grap over de overleden vader van Famke. “Die kwam wel even hard aan”, zegt de zangeres bij ‘Renze op Zaterdag’. “Dat ging voor mij wel iets te ver.”

Famke zag de opmerking niet aankomen en wist dan ook niet hoe ze moest reageren. Ze lachte de boel weg, maar heeft na afloop van de show wel gezegd dat de grap haar heeft geraakt.

“Maar het is een roast, dus ik heb me erbij neergelegd”, vervolgt ze. “Aan het einde van het programma schudden we gewoon de hand en is het goed. Het zijn maar grapjes.”

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer