Zwangere EOTB-ster Jørney maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-16 januari 2023 om 07:33

De zwangere Jørney Hendrikx, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, heeft tijdens een gender reveal party het geslacht van haar nog ongeboren kindje bekendgemaakt. De realityster krijgt een zoontje!

Uit verschillende beelden die op social media worden gedeeld, is te zien hoe Jørney een ballon met blauwe confetti lek prikt. En dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: it’s a boy!

Jørney is inmiddels zo’n twintig weken zwanger. Het jongetje wordt het tweede kindje voor haar. Een dik jaar geleden beviel ze van haar dochter Aliyaah, die ze samen met Odim kreeg. Het is niet bekend of hij ook de vader van de tweede spruit is. Jørney heeft daar nog geen details over gedeeld. Volgens de laatste berichten waren de twee uit elkaar.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer