Klaasje Meijer maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 15:09

Ex-K3'tje Klaasje Meijer blijft niet stilzitten. Na haar K3-carrière nam ze deel aan 'The Big Balance', zagen we haar in 'The Masked Singer' en 'Fear Factor' en trok ze even naar Londen voor een acteeropleiding. En nu maakte de Nederlandse blondine nóg groot nieuws bekend!

Klaasje zal binnenkort immers deelnemen aan een gloednieuwe zangwedstrijd op de Nederlandse televisie. Maar dat zal op een hele andere manier zijn dan we gewend zijn.

Het ex-K3’tje is immers één van de kandidaten die vanaf 24 februari wekelijks opduikt in het Nederlandse ’Avastars'. Dat maakte ze bekend via haar sociale media:

“I’d like you to meet Kioko”, schrijft Klaasje. “Deze gloednieuwe tv-show is een next level zang- en danswedstrijd waarin virtuele ‘Avastars’ live on stage praten, dansen en zingen”, klinkt het verder.

In ‘Avastars’ zullen de verschillende deelnemers samen met een danser een ‘avastar’ in een virtuele wereld creëren. De zanger stuurt het gezicht en de stem, de danser de bewegingen van het lichaam en hoofd.

Veel succes Klaasje!

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

'Telefects Zomer' zendt aflevering rondom Andrew Tate uit

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:54

De omstreden influencer en vrouwenhater Andrew Tate speelt vanavond de hoofdrol in een nieuwe aflevering van ‘Telefacts Zomer’. Het programma werpt een blik op de zaken waar hij van verdacht wordt en laat ook enkele slachtoffers aan het woord.

Andrew Tate werd eind vorig jaar samen met zijn broer Tristan door de Roemeense politie gearresteerd op verdenking van mensenhandel en verkrachting. De twee zijn inmiddels weer vrij, maar staan nog wel onder huisarrest en zijn in afwachting van hun proces. Ze riskeren tot twintig jaar cel.

Matt Shea heeft het voor elkaar gekregen om de influencer voor zijn lens te krijgen. Ook spreekt hij enkele vrouwen die zeggen door hem verkracht te zijn. De uitzending is vanavond om 21.40 uur te zien op VTM.

Ontdek meer