Klaasje Meijer maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 15:09

Ex-K3'tje Klaasje Meijer blijft niet stilzitten. Na haar K3-carrière nam ze deel aan 'The Big Balance', zagen we haar in 'The Masked Singer' en 'Fear Factor' en trok ze even naar Londen voor een acteeropleiding. En nu maakte de Nederlandse blondine nóg groot nieuws bekend!

Klaasje zal binnenkort immers deelnemen aan een gloednieuwe zangwedstrijd op de Nederlandse televisie. Maar dat zal op een hele andere manier zijn dan we gewend zijn.

Het ex-K3’tje is immers één van de kandidaten die vanaf 24 februari wekelijks opduikt in het Nederlandse ’Avastars'. Dat maakte ze bekend via haar sociale media:

“I’d like you to meet Kioko”, schrijft Klaasje. “Deze gloednieuwe tv-show is een next level zang- en danswedstrijd waarin virtuele ‘Avastars’ live on stage praten, dansen en zingen”, klinkt het verder.

In ‘Avastars’ zullen de verschillende deelnemers samen met een danser een ‘avastar’ in een virtuele wereld creëren. De zanger stuurt het gezicht en de stem, de danser de bewegingen van het lichaam en hoofd.

Veel succes Klaasje!

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer