Klaasje Meijer maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 15:09

Ex-K3'tje Klaasje Meijer blijft niet stilzitten. Na haar K3-carrière nam ze deel aan 'The Big Balance', zagen we haar in 'The Masked Singer' en 'Fear Factor' en trok ze even naar Londen voor een acteeropleiding. En nu maakte de Nederlandse blondine nóg groot nieuws bekend!

Klaasje zal binnenkort immers deelnemen aan een gloednieuwe zangwedstrijd op de Nederlandse televisie. Maar dat zal op een hele andere manier zijn dan we gewend zijn.

Het ex-K3’tje is immers één van de kandidaten die vanaf 24 februari wekelijks opduikt in het Nederlandse ’Avastars'. Dat maakte ze bekend via haar sociale media:

“I’d like you to meet Kioko”, schrijft Klaasje. “Deze gloednieuwe tv-show is een next level zang- en danswedstrijd waarin virtuele ‘Avastars’ live on stage praten, dansen en zingen”, klinkt het verder.

In ‘Avastars’ zullen de verschillende deelnemers samen met een danser een ‘avastar’ in een virtuele wereld creëren. De zanger stuurt het gezicht en de stem, de danser de bewegingen van het lichaam en hoofd.

Veel succes Klaasje!

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer