Klaasje Meijer maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 15:09

Ex-K3'tje Klaasje Meijer blijft niet stilzitten. Na haar K3-carrière nam ze deel aan 'The Big Balance', zagen we haar in 'The Masked Singer' en 'Fear Factor' en trok ze even naar Londen voor een acteeropleiding. En nu maakte de Nederlandse blondine nóg groot nieuws bekend!

Klaasje zal binnenkort immers deelnemen aan een gloednieuwe zangwedstrijd op de Nederlandse televisie. Maar dat zal op een hele andere manier zijn dan we gewend zijn.

Het ex-K3’tje is immers één van de kandidaten die vanaf 24 februari wekelijks opduikt in het Nederlandse ’Avastars'. Dat maakte ze bekend via haar sociale media:

“I’d like you to meet Kioko”, schrijft Klaasje. “Deze gloednieuwe tv-show is een next level zang- en danswedstrijd waarin virtuele ‘Avastars’ live on stage praten, dansen en zingen”, klinkt het verder.

In ‘Avastars’ zullen de verschillende deelnemers samen met een danser een ‘avastar’ in een virtuele wereld creëren. De zanger stuurt het gezicht en de stem, de danser de bewegingen van het lichaam en hoofd.

Veel succes Klaasje!

Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in juni plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Joost haalt uit naar Eurovisiesongfestival tijdens optreden

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 11:33

Joost Klein heeft een duidelijke mening over het Eurovisiesongfestival. "Fuck Eurovision" riep hij tijdens een recent optreden in Vancouver, Canada. Het publiek brulde maar al te graag met hem mee.

De Friese zanger trad 20 minuutjes op tijdens een benefietevenement van rapper bbno$ in Stanley Park. Hij beschreef zichzelf als de meest 'random' act en benadrukte dat het zijn eerste keer in Canada was.

Joost opende zijn optreden met een Engelstalig nummer, maar bracht daarna voornamelijk Nederlandstalige repertoire, inclusief 'Europapa'. Op beelden is te zien hoe het publiek uitbundig meezingt met het refrein.

Voor Joost was dit zijn tweede optreden sinds zijn diskwalificatie van het songfestival vanwege een vermeend incident achter de schermen. Na twee weken blijft het onduidelijk wat er precies is gebeurd. Desondanks blijft 'Europapa' populair in verschillende landen. Het nummer staat al twee weken lang bij de honderd meest beluisterde nummers wereldwijd op Spotify.

Ontdek meer