Meer nieuws over nieuwe 'De 3 Biggetjes' met K3

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 13:14

Zo'n twee weken geleden werd de revival van de immens populaire musical 'De 3 Biggetjes' gelekt via sociale media. En al snel ging de bal natuurlijk aan het rollen. Ondertussen is er nu meer nieuws bekendgemaakt over de nieuwe musical met Hanne, Marthe en Julia.

In het Vlaamse magazine Dag Allemaal werd er immers deze week een ganse rubriek gewijd aan de revival van de populaire Studio 100-musical en werd er nog meer leuk nieuws gedropt: zo zal er ook een nieuw album aangekondigd worden bij de start van de musical.

Alle nummers uit de musical zullen in een nieuw jasje gestoken worden, en ook de gekende en iconische titelsong zal niet ontbreken.

Check de insta stories van het fanaccount K3 Highlights hieronder:

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Ontdek meer