Meer nieuws over nieuwe 'De 3 Biggetjes' met K3

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 13:14

Zo'n twee weken geleden werd de revival van de immens populaire musical 'De 3 Biggetjes' gelekt via sociale media. En al snel ging de bal natuurlijk aan het rollen. Ondertussen is er nu meer nieuws bekendgemaakt over de nieuwe musical met Hanne, Marthe en Julia.

In het Vlaamse magazine Dag Allemaal werd er immers deze week een ganse rubriek gewijd aan de revival van de populaire Studio 100-musical en werd er nog meer leuk nieuws gedropt: zo zal er ook een nieuw album aangekondigd worden bij de start van de musical.

Alle nummers uit de musical zullen in een nieuw jasje gestoken worden, en ook de gekende en iconische titelsong zal niet ontbreken.

Check de insta stories van het fanaccount K3 Highlights hieronder:

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer