Tinne Oltmans geeft duidelijkheid over toekomst van 'Lisa'

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 13:10

Fans van de populaire Vlaamse telenovelle ‘Lisa’ schrikten even op toen hun favoriete serie plots niet meer te zien was op tv. Op sociale media kreeg actrice Tinne Oltmans dan ook veel privéberichten van bezorgde fans. En die stelt ze nu gerust.

“Komt er nog een seizoen van ‘Lisa’? Dit was een beetje een raar einde” en “Hoe komt het dat ‘Lisa’ niet meer wordt uitgezonden?”, klonk het o.a. toen bleek dat ‘Lisa’ niet meer op tv te zien was. En dat zag ook hoofdactrice Tinne Oltmans. Zij stelde haar fans nu gerust:

“Ja, er komt nog een seizoen van ‘Lisa'”, reageert ze in haar insta stories. “Momenteel heeft ‘Lisa’ een pauze op tv”, vervolgt Oltmans. ‘Lisa’ moet namelijk even plaats ruimen voor ‘Echte verhalen: De Buurtpolitie VIPS’.

De nieuwe afleveringen van ‘Lisa’ zullen vanaf 20 februari terug te volgen zijn via VTM en VTM GO.

1
2

Bart kan emoties niet in bedwang houden in 'Big Brother'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:55

Bart laat zijn emoties niet vaak zien in ‘Big Brother’. Als hij dat al doet, dan moet het een goede reden hebben. Vorige week liet een traantje bij het zien van een trouwfoto van zijn vrouw. Deze week is het zijn dochter die voor emoties zorgt. “Ik ben een fiere papa.”

Ed Sheeran krijgt documentaire op Disney+

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:52

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort een exclusief inkijkje in het leven van de zanger. Op 3 mei lanceert Disney+ een documentaire over hem.

De docu wordt een vierdelige serie die de naam ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ draagt. De zanger opent daarin de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven. Hij wordt gevolgd bij alles wat hij doet. Er komen interviews voorbij, nooit eerder vertoonde beelden, intieme shows en gesprekken met zijn vrouw en andere dierbaren. “In deze docuserie gaan we een kant van Ed Sheeran onthullen die fans nog nooit eerder hebben gezien”, zegt Ayo Davis van Disney. “We hebben iets authentieks en persoonlijks gecreëerd dat niet alleen het publiek zal vermaken, maar hen ook zal inspireren om groots te dromen en hun passies na te jagen.”

Ed reageert zelf ook op het nieuws: “Ik ben altijd erg op mijn hoede geweest in mijn privéleven; de enige documentaire die ik ooit maakte, ging over mijn songwriting. Disney benaderde me om een vierdelige documentaire te maken en het voelde als het juiste moment om de deur open te doen en mensen binnen te laten. Ik hoop dat iedereen ervan geniet.”

Ontdek meer