Tinne Oltmans geeft duidelijkheid over toekomst van 'Lisa'

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 13:10

Fans van de populaire Vlaamse telenovelle ‘Lisa’ schrikten even op toen hun favoriete serie plots niet meer te zien was op tv. Op sociale media kreeg actrice Tinne Oltmans dan ook veel privéberichten van bezorgde fans. En die stelt ze nu gerust.

“Komt er nog een seizoen van ‘Lisa’? Dit was een beetje een raar einde” en “Hoe komt het dat ‘Lisa’ niet meer wordt uitgezonden?”, klonk het o.a. toen bleek dat ‘Lisa’ niet meer op tv te zien was. En dat zag ook hoofdactrice Tinne Oltmans. Zij stelde haar fans nu gerust:

“Ja, er komt nog een seizoen van ‘Lisa'”, reageert ze in haar insta stories. “Momenteel heeft ‘Lisa’ een pauze op tv”, vervolgt Oltmans. ‘Lisa’ moet namelijk even plaats ruimen voor ‘Echte verhalen: De Buurtpolitie VIPS’.

De nieuwe afleveringen van ‘Lisa’ zullen vanaf 20 februari terug te volgen zijn via VTM en VTM GO.

1
2

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer