Tinne Oltmans geeft duidelijkheid over toekomst van 'Lisa'

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 13:10

Fans van de populaire Vlaamse telenovelle ‘Lisa’ schrikten even op toen hun favoriete serie plots niet meer te zien was op tv. Op sociale media kreeg actrice Tinne Oltmans dan ook veel privéberichten van bezorgde fans. En die stelt ze nu gerust.

“Komt er nog een seizoen van ‘Lisa’? Dit was een beetje een raar einde” en “Hoe komt het dat ‘Lisa’ niet meer wordt uitgezonden?”, klonk het o.a. toen bleek dat ‘Lisa’ niet meer op tv te zien was. En dat zag ook hoofdactrice Tinne Oltmans. Zij stelde haar fans nu gerust:

“Ja, er komt nog een seizoen van ‘Lisa'”, reageert ze in haar insta stories. “Momenteel heeft ‘Lisa’ een pauze op tv”, vervolgt Oltmans. ‘Lisa’ moet namelijk even plaats ruimen voor ‘Echte verhalen: De Buurtpolitie VIPS’.

De nieuwe afleveringen van ‘Lisa’ zullen vanaf 20 februari terug te volgen zijn via VTM en VTM GO.

1
2

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Op deze datum keert 'Thuis' terug na zomerstop

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:03

Het 29ste seizoen van ‘Thuis’ zit erop. Gisteren werd, vanwege het EK voetbal iets vroeger dan normaal, de allerlaatste aflevering uitgezonden. De reeks liet ons met veel vragen achter, maar wanneer krijgen we daar antwoorden op? Volgens HLN gaat het 2,5 maand duren voor ‘Thuis’ een comeback maakt.

Het slotstuk van ‘Thuis’ was er weer een voor in de boekjes. Een geamputeerd been, een ontplofte boot, een valse agent, drugsgeweld en veel verrassende koppels. We zullen deze seizoensfinale niet snel vergeten. Maar we zitten ook met vragen. Want worden Lowie en Silke officieel een koppel? Gaat Marianne naar de gevangenis? Is Robin voorgoed verlost van Gregory? Wie werd er neergeschoten? En wie loste de schoten? Wat zijn Abel en zijn vrienden van plan met Britt? Zetten Peter en Christine een volgende stap in hun relatie? En tot slot: krijgt Tamara haar kleine Leo terug?

We zien het vanaf maandag 2 september, als het 30ste seizoen van ‘Thuis’ van start gaat.

Ontdek meer