Zien: emotionele Hugo over Nicole

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 13:03- Foto:

VRT Max

Meer dan twee maanden geleden kreeg de Vlaamse showbizz een grote schok te verwerken: Nicole van het iconische en muzikale duo Nicole & Hugo overleed aan de gevolgen van een tragische val én kanker. En nu sprak Hugo openlijk en emotioneel over dat afscheid.

VRT-gezicht en stem Peter Van de Veire zat even samen met weduwnaar Hugo na de dood van zijn vrouw en partner Nicole. En dat leverde hartverwarmende beelden op.

"Hugo leeft intussen al meer dan twee maanden zonder zijn Nicole. Peter Van de Veire zocht Hugo bij hem thuis op voor een warm en deugddoend gesprek. "Ik wist dat ik Nicole heel graag zag, maar dat ik ze zo zou missen, dat had ik niet verwacht”, luidt het in de caption bij de reel op insta.

Check de beelden hieronder en stream het volledige interview via VRT Max:

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer