Zien: emotionele Hugo over Nicole

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 13:03- Foto:

VRT Max

Meer dan twee maanden geleden kreeg de Vlaamse showbizz een grote schok te verwerken: Nicole van het iconische en muzikale duo Nicole & Hugo overleed aan de gevolgen van een tragische val én kanker. En nu sprak Hugo openlijk en emotioneel over dat afscheid.

VRT-gezicht en stem Peter Van de Veire zat even samen met weduwnaar Hugo na de dood van zijn vrouw en partner Nicole. En dat leverde hartverwarmende beelden op.

"Hugo leeft intussen al meer dan twee maanden zonder zijn Nicole. Peter Van de Veire zocht Hugo bij hem thuis op voor een warm en deugddoend gesprek. "Ik wist dat ik Nicole heel graag zag, maar dat ik ze zo zou missen, dat had ik niet verwacht”, luidt het in de caption bij de reel op insta.

Check de beelden hieronder en stream het volledige interview via VRT Max:

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Ontdek meer