Austin Butler eert overleden Lisa Marie Presley

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 08:59

De Amerikaanse acteur Austin Butler heeft zich openlijk uitgesproken over de plotse dood van Lisa Marie Presley, dochter van Elvis. Butler mocht afgelopen weekend nog een Golden Globe in ontvangst nemen voor zijn rol als de iconische Amerikaanse zanger Elvis en sprak toen ook nog met Lisa Marie.

In een interview met NBC News sprak Austin Butler zich openlijk uit over de dood van Lisa Marie. Haar dood werd bevestigd op 12 januari. Ze kreeg een hartaanval en overleefde het jammer genoeg niet. Ze was de enige dochter van Elvis en zijn vrouw Priscilla Presley.

"Mijn hart is helemaal gebroken voor Riley, Finley, Harper en Priscilla door het tragische en onverwachte verlies van Lisa Marie. Ik ben eeuwig dankbaar voor de tijd en het geluk dat ik had dicht bij haar heldere licht te zijn en zal voor altijd de mooie momenten koesteren die we deelden. Haar warmte, haar liefde en haar authenticiteit zullen altijd worden herinnerd," klonk het bij Butler.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer