Austin Butler eert overleden Lisa Marie Presley

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 08:59

De Amerikaanse acteur Austin Butler heeft zich openlijk uitgesproken over de plotse dood van Lisa Marie Presley, dochter van Elvis. Butler mocht afgelopen weekend nog een Golden Globe in ontvangst nemen voor zijn rol als de iconische Amerikaanse zanger Elvis en sprak toen ook nog met Lisa Marie.

In een interview met NBC News sprak Austin Butler zich openlijk uit over de dood van Lisa Marie. Haar dood werd bevestigd op 12 januari. Ze kreeg een hartaanval en overleefde het jammer genoeg niet. Ze was de enige dochter van Elvis en zijn vrouw Priscilla Presley.

"Mijn hart is helemaal gebroken voor Riley, Finley, Harper en Priscilla door het tragische en onverwachte verlies van Lisa Marie. Ik ben eeuwig dankbaar voor de tijd en het geluk dat ik had dicht bij haar heldere licht te zijn en zal voor altijd de mooie momenten koesteren die we deelden. Haar warmte, haar liefde en haar authenticiteit zullen altijd worden herinnerd," klonk het bij Butler.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer