Austin Butler eert overleden Lisa Marie Presley

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 08:59

De Amerikaanse acteur Austin Butler heeft zich openlijk uitgesproken over de plotse dood van Lisa Marie Presley, dochter van Elvis. Butler mocht afgelopen weekend nog een Golden Globe in ontvangst nemen voor zijn rol als de iconische Amerikaanse zanger Elvis en sprak toen ook nog met Lisa Marie.

In een interview met NBC News sprak Austin Butler zich openlijk uit over de dood van Lisa Marie. Haar dood werd bevestigd op 12 januari. Ze kreeg een hartaanval en overleefde het jammer genoeg niet. Ze was de enige dochter van Elvis en zijn vrouw Priscilla Presley.

"Mijn hart is helemaal gebroken voor Riley, Finley, Harper en Priscilla door het tragische en onverwachte verlies van Lisa Marie. Ik ben eeuwig dankbaar voor de tijd en het geluk dat ik had dicht bij haar heldere licht te zijn en zal voor altijd de mooie momenten koesteren die we deelden. Haar warmte, haar liefde en haar authenticiteit zullen altijd worden herinnerd," klonk het bij Butler.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer