Documentaire over Suzan & Freek staat op Netflix

Karen Luiken-15 januari 2023 om 08:56

Cancel al je plannen voor vandaag, claim de televisie en haal wat lekkers in huis. De komende uren zit jij op de bank, samen met twee van je favoriete Nederlandse artiesten. De documentaire over Suzan & Freek staat op Netflix!

De documentaire ‘Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij’ gaat over het leven van de 30-jarige Suzan Stortelder en de 29-jarige Freek Rikkerink, over hun carrière en over hoe zij balans proberen te vinden in alle hectiek.

Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome. De camera’s waren overal bij om het stel te filmen. “We vinden het mega spannend maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen”, schreef het koppel een paar weken terug op social media.

Derde seizoen 'Heartstopper' krijgt er nieuw gezicht bij

Karen Luiken-28 november 2023 om 14:46

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er een nieuw gezicht bij. Acteur Darragh Hand neemt de rol van Michael Holden op zich.

Het derde seizoen is net als de eerdere twee seizoenen gebaseerd op een boek van Alice Oseman. In één van die boeken komt de naam Michael Holden voor, een personage dat zijn opwachting maakt in het derde seizoen van de serie. Michael is een vriend van Tori, de oudere zus van Charlie. De rol wordt gespeeld door Darragh Hand. Je zou hem kunnen kennen van ‘Grace’ en ‘Silent Witness’.

“Michael is een eigenzinnige, excentrieke optimist met een zonnig karakter”, zegt auteur Alice Oseman. “Het was een uitdaging om iemand te vinden die overeenkwam met Michael uit de boeken. Maar toen kwam Darragh langs en hij verwarmde ons hart en maakte ons aan het lachen. Ik kan niet wachten tot jullie Michael in het derde seizoen kunnen ontmoeten!”

Concertfilm Taylor Swift kun je straks ook thuis bekijken

Karen Luiken-28 november 2023 om 07:44

Concertfilm van Taylor Swift nog niet gezien? Er bestaat een kans dat je er binnenkort in je luie zetel vanuit huis naar kunt kijken. De zangeres maakt bekend dat de film in verschillende landen te streamen zal zijn.

“Ik heb een verjaardag in het vooruitzicht en ik dacht dat we het leuke jaar dat we samen hebben gehad, kunnen vieren door ‘The Eras Tour Concert Film’ beschikbaar te maken om thuis te bekijken”, zegt Taylor op Instagram. “Ik ben heel blij dat de uitgebreidere versie van de film beschikbaar zal zijn voor verhuur in de Verenigde Staten, Canada en andere landen die binnenkort worden aangekondigd.”

De concertfilm wordt op 13 december, op de verjaardag van Taylor, gelanceerd. Of we er in België en Nederland ook naar kunnen kijken, zal later blijken. Laten we het hopen!

Ontdek meer