Ali vertelt in 'Big Brother' over zijn eerste keer

Karen Luiken-15 januari 2023 om 08:51

Dat ‘Big Brother’-bewoner Ali een hoog libido heeft en graag over seks praat, bleek al in een van de eerste afleveringen. Nu praat hij er opnieuw over en vertelt hij zijn medebewoners over zijn eerste keer. Ze hangen aan zijn lippen. “Ze doet mijn broek open zonder iets te zeggen. Ik ben zeventien en ken ik niet. Ze zegt: als je gaat komen, zeg het me. Maar ik dacht: wat is komen?”

Explosieve ruzie tussen Ali en Rob in 'Big Brother'

Karen Luiken-04 februari 2023 om 11:54

Als je met allerlei verschillende personen in één huis woont, kan het natuurlijk niet altijd goed gaan. Er ontstaan frustraties en die zorgen soms voor fikse ruzies. Zo ook tussen Ali en Rob in ‘Big Brother’. “Je komt toch niet uit een ei”, schreeuwt een boze Rob. “Ik ben helemaal klaar met die gozer. Rot op.”

Op deze dag keert 'Sex/Life' terug met nieuw seizoen

Karen Luiken-04 februari 2023 om 10:18

Markeer de datum van 2 maart met grote, rode letters in je agenda. Op die dag ben je niet beschikbaar voor afspraakjes, gezelligheid of allerlei verplichtingen. Het is namelijk de datum waarop het tweede seizoen van ‘Sex/Life’ verschijnt.

In het nieuwe seizoen zien we hoe Billie te maken krijgt met nieuwe uitdagingen en verlangens, terwijl ze er alles aan doet om het leven te krijgen waar ze zo op hoopt. Maar kan ze alles hebben waar ze zo naar hunkert? Kan ze haar relatie met zowel haar man Cooper als haar minnaar Brad voortzetten?

Bekijk de eerste beelden hier:

Ontdek meer