Gustaph gaat naar Eurovisiesongfestival!

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 08:35

Gisteren vond in Paleis 12 in Brussel de liveshow plaats die zou bepalen welke artiest België zou sturen naar het Eurovisiesongfestival in Liverpool. En met zijn song ‘Because of You’ wist Gustaph de jury én het publiek volledig in te pakken.

De 42-jarige Stef Caers (de echte naam van Gustaph) gaat ons land dus vertegenwoordigen op het Eurvisiesongfestival in Liverpool later dit jaar.

Gustaphe kreeg 121 punten van de jury en 157 punten van de kijkers. Met die score scheelde hij maar één puntje met The Starlings, het muzikantenkoppel Tom Dice en Kato Callebaut, die nu dus tweede werden.

De halve finales van het aankomende Eurovisiesongfestival gaan door op 9 en 11 mei, de finale op 13 mei. Dit jaar zal het event plaatsvinden in Liverpool.

Check zijn act hieronder:

Kom donderdag 29/2 naar Après-Ski XXL in Gent!

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 09:15

Het is bijna tijd om je skipak uit de kast te halen en je dansmoves te laten zien, want Route du Soleil en TAGMAG komen terug met de meest epische après-ski party van het jaar!

Bereid je voor op een nacht vol onvergetelijke feestschijven in de Oude Vismijn, Gent. Met DJ's Omdat Het Kan, Nina Black, Yolotanker, Breaze, Tola OG en Hide n Seek, brengen we jou terug naar de bergen van Andorra of de Franse Alpen.

Dus zet je schrap en maak je klaar voor een apres-ski avontuur dat je niet wilt missen: donderdag 29 februari '24! Info en tickets vind je HIER.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer