Gustaph gaat naar Eurovisiesongfestival!

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 08:35

Gisteren vond in Paleis 12 in Brussel de liveshow plaats die zou bepalen welke artiest België zou sturen naar het Eurovisiesongfestival in Liverpool. En met zijn song ‘Because of You’ wist Gustaph de jury én het publiek volledig in te pakken.

De 42-jarige Stef Caers (de echte naam van Gustaph) gaat ons land dus vertegenwoordigen op het Eurvisiesongfestival in Liverpool later dit jaar.

Gustaphe kreeg 121 punten van de jury en 157 punten van de kijkers. Met die score scheelde hij maar één puntje met The Starlings, het muzikantenkoppel Tom Dice en Kato Callebaut, die nu dus tweede werden.

De halve finales van het aankomende Eurovisiesongfestival gaan door op 9 en 11 mei, de finale op 13 mei. Dit jaar zal het event plaatsvinden in Liverpool.

Check zijn act hieronder:

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer