Dit is de eerste afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-15 januari 2023 om 08:59

De allereerste liveshow van ‘Big Brother’ zit erop. Judy, Jason en Rob zaten in de gevarenzone en liepen het risico naar huis gestuurd te worden. Maar de minste stemmen gingen uiteindelijk naar Judy. Zij heeft haar koffers gepakt en de villa verlaten.

Judy haalde haar nominatie binnen door een opdracht die Jason moest uitvoeren. Heel blij is de roodharige Belg dan ook niet met hem. Ze voelt zich bedrogen. “We gaan geen goede band hebben, denk ik”, geeft ze toe in een gesprek met presentatrices Geraldine en Tatyana.

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer