Aidan keert terug in 'Sex And The City'-reboot

Karen Luiken-14 januari 2023 om 14:22

Een oude bekende keert terug in de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, die Carrie speelt in de show, deelt op Instagram een foto van haar personage met haar oude vlam Aidan Shaw.

“Shh. Niet doorvertellen”, staat er bij een aantal foto's van Carrie en Aidan geschreven. De twee lopen hand in hand over straat. Zij in een van haar modieuze outfits, hij in een leren jasje en paarse broek.

Met dit nieuws komt een wens van veel fans uit. Zij hoopten eigenlijk dat Carrie's ex-verloofde Aidan in het eerste seizoen van ‘And Just Like That’ al zou verschijnen, maar dat gebeurde niet. In tegenstelling tot het tweede seizoen; daarvoor kruipt acteur John Corbett weer in de huid van zijn vertrouwde personage.

Het is nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ verschijnt.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer