Aidan keert terug in 'Sex And The City'-reboot

Karen Luiken-14 januari 2023 om 14:22

Een oude bekende keert terug in de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, die Carrie speelt in de show, deelt op Instagram een foto van haar personage met haar oude vlam Aidan Shaw.

“Shh. Niet doorvertellen”, staat er bij een aantal foto's van Carrie en Aidan geschreven. De twee lopen hand in hand over straat. Zij in een van haar modieuze outfits, hij in een leren jasje en paarse broek.

Met dit nieuws komt een wens van veel fans uit. Zij hoopten eigenlijk dat Carrie's ex-verloofde Aidan in het eerste seizoen van ‘And Just Like That’ al zou verschijnen, maar dat gebeurde niet. In tegenstelling tot het tweede seizoen; daarvoor kruipt acteur John Corbett weer in de huid van zijn vertrouwde personage.

Het is nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ verschijnt.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer