Aidan keert terug in 'Sex And The City'-reboot

Karen Luiken-14 januari 2023 om 14:22

Een oude bekende keert terug in de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, die Carrie speelt in de show, deelt op Instagram een foto van haar personage met haar oude vlam Aidan Shaw.

“Shh. Niet doorvertellen”, staat er bij een aantal foto's van Carrie en Aidan geschreven. De twee lopen hand in hand over straat. Zij in een van haar modieuze outfits, hij in een leren jasje en paarse broek.

Met dit nieuws komt een wens van veel fans uit. Zij hoopten eigenlijk dat Carrie's ex-verloofde Aidan in het eerste seizoen van ‘And Just Like That’ al zou verschijnen, maar dat gebeurde niet. In tegenstelling tot het tweede seizoen; daarvoor kruipt acteur John Corbett weer in de huid van zijn vertrouwde personage.

Het is nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ verschijnt.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer