André Hazes werkte aan nieuwe muziek

Karen Luiken-14 januari 2023 om 14:15

Na een lange adempauze maakt André Hazes binnenkort een keiharde comeback. Eerder deze week werd al bekend dat hij weer op het podium zal verschijnen tijdens Holland Zingt Hazes, nu maakt hij ook duidelijk dat hij bezig is met nieuwe muziek.

André maakt het nieuws bekend via Instagram. “Voor het eerst in mijn leven hoor ik geen stemmetje in mijn hoofd dat mij wijs probeert te maken dat het liedje wat gemaakt wordt, ook iets zou moeten zijn wat mijn vader had moeten kunnen zingen”, aldus de zanger.

Hij zegt dat het idee dat hij oorspronkelijk in zijn hoofd had, flink anders heeft uitgepakt. “Het is een risico, maar het voelt verdomd lekker en vrij”, vervolgt hij. “We zijn nu vijf liedjes verder en hebben goedkeuring gekregen om een heel album te maken.”

Wanneer fans de plaat kunnen verwachten, is niet bekend.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer