Dit deden 'Big Brother'-winnaars Jill en Salar met prijzengeld

Karen Luiken-14 januari 2023 om 10:10

‘Big Brother’ is niet alleen een leuk avontuur, het kan ook veel geld opleveren. Voormalige winnaars Jill en Salar weten daar alles van. Zij wonnen allebei tienduizenden euro’s, maar wat deden ze daar eigenlijk mee? In de serie ‘Terug Naar Toen’ geven ze antwoord op die vraag.

We beginnen met Jill, die een prijzenpot van ruim 70.400 euro mee naar huis mocht nemen. Veel geld, maar toch is er nu niks meer van over. “Ik heb niets meer”, onthult Jill. Een deel ging naar de Belastingdienst, een ander deel moest ze aan haar opa terugbetalen voor haar opleiding. Ze doneerde een beetje aan een ziekenhuis, kocht een auto en gaf de rest uit aan van alles en nog wat.

Dan Salar, die met ruim 69.800 euro ietsje minder dan Jill won. “Ik heb veel gefeest en een beetje geïnvesteerd in mijn shop”, zegt hij. Of bij hem ook alles al op is? Gelukkig niet. “Ik heb nog een klein beetje over. Een klein groot beetje.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Ontdek meer