Dit deden 'Big Brother'-winnaars Jill en Salar met prijzengeld

Karen Luiken-14 januari 2023 om 10:10

‘Big Brother’ is niet alleen een leuk avontuur, het kan ook veel geld opleveren. Voormalige winnaars Jill en Salar weten daar alles van. Zij wonnen allebei tienduizenden euro’s, maar wat deden ze daar eigenlijk mee? In de serie ‘Terug Naar Toen’ geven ze antwoord op die vraag.

We beginnen met Jill, die een prijzenpot van ruim 70.400 euro mee naar huis mocht nemen. Veel geld, maar toch is er nu niks meer van over. “Ik heb niets meer”, onthult Jill. Een deel ging naar de Belastingdienst, een ander deel moest ze aan haar opa terugbetalen voor haar opleiding. Ze doneerde een beetje aan een ziekenhuis, kocht een auto en gaf de rest uit aan van alles en nog wat.

Dan Salar, die met ruim 69.800 euro ietsje minder dan Jill won. “Ik heb veel gefeest en een beetje geïnvesteerd in mijn shop”, zegt hij. Of bij hem ook alles al op is? Gelukkig niet. “Ik heb nog een klein beetje over. Een klein groot beetje.”

Justin Timberlake gearresteerd voor rijden onder invloed

Karen Luiken-18 juni 2024 om 15:05

Justin Timberlake is maandagavond gearresteerd door de politie. ABC News meldt dat hij is betrapt op het rijden onder invloed.

De arrestatie vond plaats in Sag Harbor, een dorp in New York. Dinsdag – vandaag dus – moet Justin Timberlake voor de rechter verschijnen. Het is nog niet bekend in welke staat Justin precies was toen hij werd gepakt door de politie en wat het gevolg van zijn actie zal zijn.

Komend weekend heeft de zanger twee concerten gepland staan in Chicago. Volgende week gaat hij terug naar New York voor nog twee shows.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Ontdek meer