Dit deden 'Big Brother'-winnaars Jill en Salar met prijzengeld

Karen Luiken-14 januari 2023 om 10:10

‘Big Brother’ is niet alleen een leuk avontuur, het kan ook veel geld opleveren. Voormalige winnaars Jill en Salar weten daar alles van. Zij wonnen allebei tienduizenden euro’s, maar wat deden ze daar eigenlijk mee? In de serie ‘Terug Naar Toen’ geven ze antwoord op die vraag.

We beginnen met Jill, die een prijzenpot van ruim 70.400 euro mee naar huis mocht nemen. Veel geld, maar toch is er nu niks meer van over. “Ik heb niets meer”, onthult Jill. Een deel ging naar de Belastingdienst, een ander deel moest ze aan haar opa terugbetalen voor haar opleiding. Ze doneerde een beetje aan een ziekenhuis, kocht een auto en gaf de rest uit aan van alles en nog wat.

Dan Salar, die met ruim 69.800 euro ietsje minder dan Jill won. “Ik heb veel gefeest en een beetje geïnvesteerd in mijn shop”, zegt hij. Of bij hem ook alles al op is? Gelukkig niet. “Ik heb nog een klein beetje over. Een klein groot beetje.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer