Zien: eerste trailer van ‘Lockwood & Co.’ gedropt

Dieter Blarinckx-13 januari 2023 om 12:29

Ben je nog op zoek naar een nieuwe fantasyserie om te bingen? Dan hebben wij misschien wel een nieuwe tip voor jou: de fantasy/thrillerserie ‘Lockwood & Co.’ van Netflix.

Deze nieuwe serie van Netflix is gebaseerd op de boeken van Jonathon Shroud en zal vanaf 27 januari volledig te streamen zijn.

In Londen, waar de meest begaafde tienerspookjagers zich elke nacht wagen aan gevaarlijke gevechten met dodelijke geesten, te midden van de vele door volwassenen gerunde agentschappen, is er één piepklein bedrijfje dat er alleen voor staat, los van elke commerciële verplichting of toezicht door volwassenen, en gerund door twee tienerjongens en een nieuw aangekomen, buitengewoon paranormaal begaafd meisje. Een afvallig trio dat voorbestemd is om een mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen: Lockwood & Co.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 27 januari:

Dit personage stopt met 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-19 maart 2023 om 08:43

Grey Sloan Memorial moet het binnenkort met een arts minder doen. Kelly McCreary stopt met haar rol als Maggie Pierce in ‘Grey’s Anatomy’. Dat meldt Entertainment Weekly.

“Na negen seizoenen neem ik afscheid van Maggie Pierce en haar Grey Sloan-familie. Het was een enorme eer om deel uit te maken van zo’n legendarische show”, klinkt het bij de actrice in een verklaring. “Negen jaar lang een personage van binnen en buiten verkennen terwijl je een wereldwijd publiek bereikt met indrukwekkende verhalen is een zeldzaam geschenk. Het heeft me de kans geboden om samen te werken met, te leren van en geïnspireerd te raken door talloze briljante artiesten, zowel voor als achter de camera. Ik vertrek met diepe dankbaarheid voor elke stap van deze reis. Ik ben opgewonden voor het volgende hoofdstuk en wat de toekomst in petto heeft.”

De laatste aflevering met Kelly, die vanaf het tiende seizoen in de show te zien was, wordt in Amerika half april uitgezonden. Ze vertrekt een paar maanden na Ellen Pompeo, die jarenlang de hoofdrol speelde.

Enge Netflix-film gaat viraal: "kijk hem niet alleen!"

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:18

Nog op zoek naar een angstaanjagende horrortip? Dan is deze Netflix-film misschien wel iets voor jou! Kijkers waarschuwen nu immers dat deze film je echt de stuipen op het lijf jaagt en je ‘m best kijkt met het licht aan én met mensen in de buurt.

Dat Netflix wel wat van horror weet, bewezen ze eerder al met series zoals ‘The Haunting of Hill House’, ‘Bly Manor’, of de films ‘Bird Box’ en ‘Annihilation’, maar nu is er dus een horrorfilm die nóg angstaanjagender is dan ooit!

Het gaat hier om de 2020-horrorfilm ‘Don't Listen’, oorspronkelijk getiteld ‘Voces’ in het Spaans. Na een tragische wending in het nieuwe huis dat hij opknapt, hoort Daniel een spookachtige smeekbede om hulp, waardoor hij op zoek gaat naar een beroemde paranormale expert.

Kijkers trokken massaal naar sociale media om anderen te waarschuwen deze film niet alleen te kijken en je lichten aan te laten! :D

Check de trailer en enkele posts hieronder:

Ontdek meer