Zien: eerste trailer van ‘Lockwood & Co.’ gedropt

Dieter Blarinckx-13 januari 2023 om 12:29

Ben je nog op zoek naar een nieuwe fantasyserie om te bingen? Dan hebben wij misschien wel een nieuwe tip voor jou: de fantasy/thrillerserie ‘Lockwood & Co.’ van Netflix.

Deze nieuwe serie van Netflix is gebaseerd op de boeken van Jonathon Shroud en zal vanaf 27 januari volledig te streamen zijn.

In Londen, waar de meest begaafde tienerspookjagers zich elke nacht wagen aan gevaarlijke gevechten met dodelijke geesten, te midden van de vele door volwassenen gerunde agentschappen, is er één piepklein bedrijfje dat er alleen voor staat, los van elke commerciële verplichting of toezicht door volwassenen, en gerund door twee tienerjongens en een nieuw aangekomen, buitengewoon paranormaal begaafd meisje. Een afvallig trio dat voorbestemd is om een mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen: Lockwood & Co.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 27 januari:

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Nieuwe beelden van vierde seizoen 'The Boys'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Na een eerste seizoen van ‘Gen V’ is het volgend jaar weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘The Boys’, de voorganger van de spin-off. Om fans daar alvast een klein beetje op voor te bereiden, wordt er nu een eerste trailer gedeeld.

In het vierde seizoen van ‘The Boys’ vechten Victoria Neuman en Homelander voor de macht van Oval Office. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, is niet alleen Becca’s zoon kwijtgeraakt, maar ook zijn baan als leider van The Boys. Zijn team is zijn leugens beu, maar toch zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden nu er meer op het spel staat dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

Het vierde seizoen van ‘The Boys’ komt in 2024 naar Amazon Prime.

Ontdek meer