‘Kanye West opnieuw getrouwd’

Karen Luiken-13 januari 2023 om 12:17

Kanye West is in het huwelijksbootje gestapt. TMZ meldt dat hij het jawoord heeft gegeven aan Bianca Censori, een dame die jarenlang als architecte voor zijn merk Yeezy heeft gewerkt.

Bronnen melden dat Kanye en Bianca elkaar tijdens een geheime trouwceremonie eeuwige trouw hebben beloofd. Hoewel er volgens TMZ nog geen officieel trouwcertificaat is ingediend, zijn de twee wel gespot met ringen om hun vingers.

Het nieuws komt voor veel fans als een verrassing, maar toch heeft Kanye eerder wel al hints laten vallen. In zijn nieuwe nummer ‘Censori Overload’ zingt hij over een onbekende vrouw en zegt hij dat hij pas seks met iemand kan hebben als hij getrouwd is.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer