Ed Westwick en Drew Tanner zijn dit weekend in Antwerpen!

Dieter Blarinckx-10 september 2021 om 11:23

Goed nieuws voor de OG fans van ‘Gossip Girl’, want niemand minder dan Chuck Bass himself, Ed Westwick, is dit weekend in ons kleine landje. Maar dat is nog niet alles, hij komt niet alleen! Ook de Canadese acteur Drew Tanner, bekend uit ‘Riverdale’, vergezelt Ed op z’n trip.

Ze zijn in het land voor een exclusief event van het Antwerpse modelabel Suspicious Antwerp. Zij hebben een zotte nieuwe samenwerking met Tomorrowland, en om die in de spotlights te zetten hebben ze hun beste ambassadeurs bovengehaald!

Het event vindt deze avond plaats, dus wie weet loop je hen wel tegen het lijf in de Antwerpse binnenstad!

Verandert Taylor Swift de setlist van haar 'Eras Tour'?

Chelsy Vanlerberghe-26 april 2024 om 08:24

Na een pauze van twee maand gaat Taylor Swift op 9 mei opnieuw verder met haar 'The Eras Tour'. In die 2 maand is er natuurlijk wel iets gebeurd: er is een nieuwe 'era' toegevoegd aan haar repertoire. Vorige week heeft de Grammy-winnares namelijk haar nieuwe album 'The Tortured Poets Department' gereleased. Dus, wordt er dan ook een nieuwe era toegevoegd aan de setlist? Fans denken alvast van wel!

De Amerikaanse superster deelde een clip op YouTube Shorts waar we haar zien repeteren voor haar tour, die binnenkort weer verdergaat in Parijs. "De dansers hebben top hats aan! In de originele setlist is dat niet het geval", merkt een oplettende Swiftie op. Niet toevallig is de zangeres in de musicvideo voor haar nieuwe single 'Fortnight' te zien in een kamer waar de mannen allemaal top hats hebben. In een andere clip zie je de zangeres leunen tegen een bord dat 'TTPD' lijkt te zeggen. Door deze korte clips zijn haar fans er zeker van dat er nummers van het nieuwe album zullen toegevoegd worden aan de setlist. Looks like they're onto something! We weten natuurlijk dat Taylor Swift ervan houdt om haar fans te verrassen.. Dus wat wilt dit zeggen voor het optreden dat nu al 3,5 uur duurt? Gaat ze voor verlengingen, of haalt ze een paar oudere nummers van de setlist? We zien het op 9 mei!

BTS-lid RM komt met tweede soloalbum

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:00

Leuk nieuws voor fans van BTS-lid RM. De Zuid Koreaanse popster komt binnenkort met een nieuw album.

De plaat komt op 24 mei uit en gaat ‘Right Place, Wrong Person’ heten. Er staan in het totaal elf gloednieuwe liedjes op, die volgens RM’s platenlabel ‘openhartige en eerlijke’ teksten bevatten.

‘Right Place, Wrong Person’ wordt de opvolger van de in 2022 verschenen plaat ‘Indigo’.

Ontdek meer