Netflix dropt trailer van romcom 'Your Place Or Mine'

Dieter Blarinckx-13 januari 2023 om 12:11

Net op tijd voor Valentijn dropt Netflix op 10 februari de romantische komedie 'Your Place Or Mine', en die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in LA en hij houdt van verandering in NY. Wanneer ze een week lang van huis en leven ruilen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen, misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

De hoofdrollen in deze nieuwe romcom van Netflix worden gespeeld door niemand minder dan Reese Witherspoon en Ashton Kutcher.

Check hieronder de trailer en stream 'm vanaf 10 februari op Netflix:

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer