Dit is het nieuwe logo van Bobbejaanland

Dieter Blarinckx-13 januari 2023 om 09:58

Het Belgische pretpark Bobbejaanland begint het nieuwe jaar met een nieuwe look en daar hoort natuurlijk ook een gloednieuw logo bij. Dat nieuwe logo werd vanmorgen onthuld via de socials van het pretpark.

“Een nieuw jaar, een nieuwe look! We stellen je met heel veel plezier het gloednieuwe Bobbejaanland-logo voor”, klinkt het op sociale media.

“De rode en gele tinten blijven als vanouds. We voegen daarnaast een vleugje groen toe, om de bosrijke omgeving van ’t plezantste land te benadrukken. Wie goed kijkt, vindt een speels attractiespoor terug – die bewust de vorm van een hoed heeft. Daarmee geven we een belangrijke knipoog naar het verleden van het park én naar oprichter Bobbejaan Schoepen”, klinkt het.

Check het nieuwe logo hieronder:

Lizzo last sabbatjaar in na online haat

Chelsy Vanlerberghe-26 augustus 2024 om 15:03

Lizzo heeft beslist om een jaartje vrijaf te nemen. Via Instagram laat de Amerikaanse zangeres weten dat ze een sabbatjaar neemt. "Ik neem een pauze en bescherm mijn vrede" schrijft ze bij een video van zichzelf in badpak.

In mei vertelde Lizzo dat ze met mentale problemen worstelde na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag, die kwamen van dansers en oud-medewerkers. Vorig jaar ontkende Lizzo de beschuldigingen en zei dat het juist haar collega’s waren die zich niet professioneel gedroegen.

"Depressies zijn raar, je weet pas dat je erin zit als je er weer uit bent", zei ze toen op Instagram. Ze gaf aan dat ze zich nu beter voelt en beloofde nieuwe muziek. Haar laatste album, 'Special', kwam uit in 2022.

Willem De Schryver speelt hoofdrol in nieuwe reeks 'De big fuck-up'

Chelsy Vanlerberghe-26 augustus 2024 om 08:50

Streamz heeft de opnames aangekondigd van de nieuwe reeks 'De big fuck-up', met Willem De Schryver in de hoofdrol. De serie, die in 2025 exclusief op Streamz te zien zal zijn, speelt zich af in België in de jaren '80.

Deze reeks vertelt het verhaal van Jan Laureys (gespeeld door De Schryver) die gewoon van het leven wil genieten, maar tegen wil en dank van zijn vader in dienst moet treden bij de rijkswacht. Jan kiest voor een nieuwe eenheid, CDI, waar het er meer… losjes aan toegaat.

Hier ontmoet hij Bob, een Amerikaanse DEA-agent die hen in Amerikaanse politietechnieken opleidt. Na een enorme blunder verliest het CDI veel geld en besluiten ze om het geld terug te verdienen op een minder conventionele manier: door zelf drugs te verkopen. En jawel, dat loopt zoals verwacht totaal uit de hand, vooral voor Jan.

Willem De Schryver, bekend van dramareeksen zoals ‘Assisen: De Insulinemoord’ en ‘Knokke Off’, duikt nu in een absurde, komische rol. Hij vindt het geweldig dat hij deze uitdaging mag aangaan: “De rollercoaster waarin mijn personage belandt, is een uitdaging om te spelen. Jan valt van de ene shitshow in de andere, maar weet zich telkens weer uit de penarie te redden.”

De jaren '80 vormen een belangrijk onderdeel van de reeks, en dat is iets wat De Schryver enorm aanspreekt: “Het is leuk om naar een tijd te reizen waarin ik niet heb geleefd. De spraakmakende sets, retro muziek en fantastische styling maken het echt bijzonder.”

'De big fuck-up' zal in 2025 exclusief verschijnen op Streamz in België en Prime Video Nederland.

Ontdek meer