Onderzoek vindt mogelijke link tussen mannen met kleine penis en dure sportwagen

Karen Luiken-13 januari 2023 om 08:46- Foto:

Photo by Erik Mclean on Unsplash

Iets wat al jaren wordt beweerd is nu ook echt bevestigd door een onderzoek. Het blijkt dat er een verband is tussen mannen met dure sportwagens en het hebben van kleine penissen.

De studie is volgens Ladbible uitgevoerd door een team van de afdeling Experimentele Psychologie van University College Londen en nam 200 mannen tussen de 18 en 74 jaar onder de loep.

“In dit experiment hebben we gemanipuleerd wat mannen geloofden over hun eigen penisgrootte, in verhouding tot die van anderen”, zo klinkt het. “We hebben ze valse informatie gegeven, waarbij we beweerden dat de gemiddelde penis groter was dan hij in werkelijkheid is. Met de bedoeling dat de onderzochte mannen meestal het gevoel kregen dat hun eigen penis kleiner is dan het gemiddelde.”

De mannen kregen vervolgens een reeks vragen, waaronder de vraag hoe graag ze een sportwagen zouden willen. “We ontdekten dat mannen die het gevoel hadden dat ze een kleine penis hadden, vaker een sportauto wilden dan andere mannen.”

Bizar: man heeft seks met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 16:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en ongelooflijke verhalen tegen. Zo ook dat van deze 30-jarige man die betrapt werd op seks met Holle Bolle Gijs in het Nederlandse themaperk Efteling.

Bezoekers van de Efteling zullen even vreemd opgekeken hebben toen ze afgelopen zaterdag een 30-jarige man seks zagen hebben met Holle Bolle Gijs. Hij ging flink tekeer met de iconische Efteling-held, maar werd al snel betrapt en opgepakt.

De man, afkomstig uit Almere, werd meteen ondervraagd en hij bleef zijn “relatie” met Holle Bolle Gijs verdedigen. Naar eigen zeggen had hij al “een langere tijd een relatie met Gijs”. Bij zijn vorige bezoek zou hij ruzie gekregen hebben met Holle Bolle Gijs, dus nu was het tijd voor de goedmaakseks.

Ondertussen werd hij vrijgelaten, maar mag hij nooit meer een voet binnenzetten in de Efteling. Zijn relatie met Holle Bolle Gijs zal dus op de klippen lopen…

Vape ontploft in broekzak, man loopt ernstige brandwonden op

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:39- Foto:

Photo by Karl Edwards on Unsplash

Dat e-sigaretten slecht zijn voor je gezondheid is inmiddels bekend. Maar ook in je broekzak kunnen de dingen levensgevaarlijk zijn. Een man heeft volgens 9News derdegraadsbrandwonden opgelopen nadat zijn vape in brand vloog in zijn zak.

De e-smoker explodeerde, waarna de man brandwonden over 7 procent van zijn lichaam opliep. Hij moest geopereerd worden en lag vervolgens twee weken in het ziekenhuis. Het kan nog jaren duren voor zijn verwondingen helemaal herstellen.

“Het krijgen van brandwonden is een gruwelijke en angstaanjagende ervaring”, zegt de man in kwestie volgens The West Australian. “Aan alle kinderen die er zijn: kijk wat er met mij is gebeurd. Respecteer jezelf en je leven. Begin nooit met vapen. Het is een van de stomste beslissingen die ik ooit heb gemaakt.”

Ontdek meer