Harry Styles vaakst genomineerd voor BRIT Awards

Karen Luiken-13 januari 2023 om 07:52

Harry Styles is een van de grootste kanshebbers bij de uitreiking van de BRIT Awards. De zanger is maar liefst vier keer genomineerd.

De BRIT Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen van het Verenigd Koninkrijk en worden op 11 februari uitgereikt in Londen. Harry maakt kans in de categorieën artiest van het jaar, nummer van het jaar, album van het jaar en beste pop- of R&B-act.

Een andere grote kanshebbers is Weg Leg. De band, die net als Harry in het meest gunstige geval vier prijzen in ontvangst kan nemen, is genomineerd in de categorieën album van het jaar, beste nieuwe artiest, beste groep en beste alternatieve- of rockact.

Artiesten als Taylor Swift, Beyoncé en Sam Ryder zijn ook genomineerd voor de BRIT Awards. Zij maken kans in de categorieën beste internationale artiest, internationaal nummer van het jaar en beste nieuwe artiest.

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Ontdek meer