Harry Styles vaakst genomineerd voor BRIT Awards

Karen Luiken-13 januari 2023 om 07:52

Harry Styles is een van de grootste kanshebbers bij de uitreiking van de BRIT Awards. De zanger is maar liefst vier keer genomineerd.

De BRIT Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen van het Verenigd Koninkrijk en worden op 11 februari uitgereikt in Londen. Harry maakt kans in de categorieën artiest van het jaar, nummer van het jaar, album van het jaar en beste pop- of R&B-act.

Een andere grote kanshebbers is Weg Leg. De band, die net als Harry in het meest gunstige geval vier prijzen in ontvangst kan nemen, is genomineerd in de categorieën album van het jaar, beste nieuwe artiest, beste groep en beste alternatieve- of rockact.

Artiesten als Taylor Swift, Beyoncé en Sam Ryder zijn ook genomineerd voor de BRIT Awards. Zij maken kans in de categorieën beste internationale artiest, internationaal nummer van het jaar en beste nieuwe artiest.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer