Langverwachte serie over prins Harry deze zomer op Netflix

Karen Luiken-13 januari 2023 om 07:46

Prins Harry is het onderwerp van gesprek. Deels vanwege zijn biografie die deze week uit is gekomen, deels vanwege het onthullende interview dat hij gaf ter promotie van zijn boek. Komende zomer krijgen we nóg meer details over de prins. Dan brengt Netflix namelijk de langverwachte serie ‘Heart of Invictus’ uit.

Waar het interview en de biografie zich voornamelijk richten op het leven van prins Harry, ligt de focus van de serie op de Invictus Games. Dit is een internationaal sportevenement voor militairen en veteranen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger. Prins Harry is de initiatiefnemer.

In de serie worden militairen met blijvend letsel gevolgd. Het is niet bekend of prins Harry en zijn vrouw Meghan ook in beeld komen.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Met deze zwangerschapskwaaltjes kampt EOTB-ster Ayleen

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:51

Het leven van Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is in een korte tijd flink veranderd. Zat ze een paar maanden geleden nog samen met een legioen aan exen op een tropisch paradijs, nu is ze zwanger van haar eerste kindje en kampt ze met allerlei kwaaltjes.

In een video op Instagram, die een paar weken geleden al is opgenomen, laat Ayleen weten met welke zwangerschapskwaaltjes ze moet dealen. Ze is naar eigen zeggen niet heel moe geweest, maar wel lui. En ze heeft krampjes. “Alsof ik ongesteld moet worden”, zegt ze. “Ik ben heel misselijk geweest en heb drie keer gekotst. Maar ik ben niet elke dag supermisselijk.” Toen ze nog niet wist dat ze in verwachting was, had ze rare hoofdpijn en werd ze duizelig. “Toen ik op de bank lag, begon alles te draaien.”

Ayleen maakte vorige week bekend zwanger te zijn. De vader van het kindje is de ex van Ayleen, die niet bekend is en met wie ze na de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ een relatie kreeg.

Ontdek meer