Ashley Tisdale lijdt aan haarverlies

Karen Luiken-12 januari 2023 om 16:10

Ashley Tisdale worstelt met alopecia areata, een aandoening met haarverlies als gevolg. Dat laat de ‘High School Musical’-ster weten in een openhartig bericht op Instagram.

“Alopecia en haaruitval komen vrij vaak voor, maar veel mensen schamen zich om over deze problemen te praten”, zegt Ashley in het bericht. “Elke vorm van haaruitval kan je gevoel van eigenwaarde aantasten, vooral als je het gevoel hebt dat je de enige bent die dit ervaart. Daarom wil ik er openlijk over praten, want het is niets om je voor schamen.”

Ashley schrijft dat alopecia verschillende oorzaken kan hebben. Soms heeft het te maken met hormonen, andere keren met erfelijkheid. “Voor mij is het verbonden met te veel stress”, legt ze uit.

Kadèr Gürbüz neemt afscheid van trouwe hond

Dieter Blarinckx-03 februari 2023 om 17:07- Foto:

Instagram - @kader.gurbuz

De Vlaamse actrice Kadèr Gürbüz, vooral bekend van haar rollen in 'Thuis' en 'W817', heeft afscheid moeten nemen van haar hond. Dat trieste nieuws liet ze zopas weten via haar sociale media.

"Deze morgen is mijn lieve Marie vredig ingeslapen. 14 jaar mijn alles. Mijn reden om naar huis te gaan. De leegte…nu…zo raar. Ik ga ze zoooo missen. ❤️", luidt het in de caption op insta. Op de foto zelf zien we het pootje van Marie in de hand van haar baasje.

Daarna plaatste Kadèr ook nog een throwback-postje met Marie aan zee:

"Een foto aan zee. In betere tijden. Overal ging ze mee. Naar de studio, naar theater, op reis, alle parken van België.. de liefste en mooiste. Voor mij toch. Mis je lieve Marie ❤️", klinkt het.

Veel sterkte!

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Ontdek meer