Simon Pegg kondigt grote rol in 'Hogwarts Legacy' aan

Dieter Blarinckx-12 januari 2023 om 08:25

Voor Potterheads is het aftellen geblazen, want begin februari komt de langverwachte game 'Hogwarts Legacy' eindelijk uit. En tegenwoordig heeft iedere game wel een bekende persoon die te zien en/of te horen is, en in 'Hogwarts Legacy' is dat de legendarische Britse acteur Simon Pegg!

"Simon Pegg neemt ons mee achter de schermen van 'Hogwarts Legacy' en introduceert het personage dat hij insprak, het beruchte schoolhoofd Phineas Nigellus Black. Beter bekend als het minst populaire schoolhoofd dat Zweinstein ooit gehad heeft", klinkt het in de officiële aankondiging van de game.

In de speciale video neemt Simon Pegg ons mee naar Zweinstein voor enkele coole weetjes over zijn personage Phineas Nigellus Black.

Pegg ken je vast wel van rollen in films zoals 'Shaun of the Dead', 'Star Trek', Mission: Impossible', enkele 'Star Wars'-films of 'Hot Fuzz'.

'Hogwarts Legacy' verschijnt op 10 februari op de PlayStation 5, de XBOX-consoles, Nintendo Switch en PC.

Bekijk de video hieronder:

Habbo Hotel maakt een comeback

Karen Luiken-20 juni 2024 om 06:29

Habbo Hotel is weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. De makers van het spel hebben de versie die in 2005 gelanceerd werd een nieuw leven ingeblazen.

Op de website van Habbo Hotel staat dat een van de Habbo-ontwikkelaars begin dit jaar een oude server met verloren bestanden ontdekte. Dat heeft als resultaat dat het nostalgische spel met een paar aanpassingen nu opnieuw is gelanceerd voor moderne computers, inclusief alle iconische onderdelen die de game met zich meebrengt.

Habbo Hotel is een virtueel hotel waar je kunt chillen met je vrienden, nieuwe vrienden kunt ontmoeten, je eigen persoonlijke ruimte kunt creëren en inrichten, en kunt deelnemen aan allerlei activiteiten en wedstrijden. Hoewel dit allemaal heel onschuldig klinkt, is het spel alleen geschikt voor 18-plussers.

Nintendo brengt later dit jaar een nieuwe Mario & Luigi rpg uit

Nico De Greef-19 juni 2024 om 15:06

Nintendo heeft de volgende game in de Mario & Luigi rpg-reeks aangekondigd. Mario & Luigi: Brotherhood moet op 7 november verschijnen voor de Nintendo Switch. Een eerste trailer van het spel werd eveneens vrijgegeven.

Negen jaar na de release van het laatste spel, Mario & Luigi: Paper Jam, komt Nintendo dit jaar eindelijk met een vervolg: Mario & Luigi: Brotherhood. In dit vervolg maken de bekende Italiaanse broers hun grootste zeereis ooit en komen ze terecht op verschillende al dan niet tropische eilanden.

Net als in voorgaande M&L games zullen de broers opnieuw de koppen bij elkaar moeten steken om puzzels op te lossen en om vijanden te baas te kunnen. Maar ze staan er gelukkig niet helemaal alleen voor: onderweg zal het duo namelijk tal van nieuwe vrienden kunnen ontmoeten die hen mogelijk een handje kunnen helpen, maar ook enkele bekende gezichten tegen het lijf lopen zoals Peach en Bowser.

Mario & Luigi: Brotherhood is het zesde deel in de M&L rpg-reeks en is een turn-based rollenspel waarin de speler beide broers tegelijkertijd bestuurd. Het doel van het spel is om Mario & Luigi te laten samenwerken om zo unieke en coole gevechtscombo's te lanceren.

De eerste vijf spellen in de reeks werden ontwikkeld door gamestudio Alphadream. Echter in 2019 vroeg de ontwikkelaar onverwacht het faillissement aan en sloot het bedrijf uiteindelijk de deuren. Wie de nieuwe ontwikkelaar van de reeks is geworden, is op moment van schrijven niet bekend.

Bekijk hier de trailer van Mario & Luigi: Brotherhood

Ontdek meer