Ook Maxime De Winne verdwijnt uit ‘Familie’

Dieter Blarinckx-12 januari 2023 om 08:17

Na het vertrek van acteur Sieg De Doncker is het nu ook de beurt aan acteur Maxime De Winne. Zijn personage Quinten verdwijnt immers na acht jaar uit de populaire VTM-soap ‘Familie’.

Het is een harde week voor ‘Familie’-kijkers. Begin deze week kwamen ze immers te weten dat Siegs personage Koen het niet overleefde en dus ook niet meer te zien zal zijn in de soap. En nu is er nog méér droevig nieuws bekendgemaakt: Maxime De Winne (Quinten in ‘Familie’) verdwijnt nu ook van het scherm.

Maxime koos zelf niet voor de exit, maar heeft er intussen wel vrede mee:

“Het is tijd voor een nieuw tijdperk. Voor ‘Familie’ en voor mij. Ik kan immers niet blijven vallen met mijn rolstoel”, klonk het in een interview met Het Laatste Nieuws.

Quinten zal vanavond een laatste keer te zien zijn in ‘Familie’.

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer