Ook Maxime De Winne verdwijnt uit ‘Familie’

Dieter Blarinckx-12 januari 2023 om 08:17

Na het vertrek van acteur Sieg De Doncker is het nu ook de beurt aan acteur Maxime De Winne. Zijn personage Quinten verdwijnt immers na acht jaar uit de populaire VTM-soap ‘Familie’.

Het is een harde week voor ‘Familie’-kijkers. Begin deze week kwamen ze immers te weten dat Siegs personage Koen het niet overleefde en dus ook niet meer te zien zal zijn in de soap. En nu is er nog méér droevig nieuws bekendgemaakt: Maxime De Winne (Quinten in ‘Familie’) verdwijnt nu ook van het scherm.

Maxime koos zelf niet voor de exit, maar heeft er intussen wel vrede mee:

“Het is tijd voor een nieuw tijdperk. Voor ‘Familie’ en voor mij. Ik kan immers niet blijven vallen met mijn rolstoel”, klonk het in een interview met Het Laatste Nieuws.

Quinten zal vanavond een laatste keer te zien zijn in ‘Familie’.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer