'#LikeMe' kondigt nieuw concert in Sportpaleis aan

Dieter Blarinckx-12 januari 2023 om 08:03

Goed nieuws voor de fans van de immens populaire Ketnetreeks '#LikeMe', want op 8 april keren Caro, Vince, Camille, Emma en al hun andere vrienden terug naar het Sportpaleis voor een feestje van formaat. Dat werd zopas bekendgemaakt via sociale media.

"Fan van onze nieuwe nummers uit seizoen 4? Dan hebben we goed nieuws want op 8 april komen Caro, Camille, Emma, Maria, Vince, Yemi, Scott (en misschien nog wel enkele andere personages… 🤓) naar het Sportpaleis met: '#LikeMe In Concert 2023'!!! 🥳🥳🥳 Wil jij erbij zijn? Haast je dan als de bliksem naar ketnetvoorouders.be voor tickets en info!", klinkt het bij de aankondiging op insta.

Na vier uitverkochte sportpaleizen en meer dan 60.000 bezoekers in 2022 keert de cast van '#LikeMe' terug naar het podium van het Sportpaleis. Het concert zal doorgaan op 8 april met een show om 14u en 18u30.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze site.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ontdek meer