'#LikeMe' kondigt nieuw concert in Sportpaleis aan

Dieter Blarinckx-12 januari 2023 om 08:03

Goed nieuws voor de fans van de immens populaire Ketnetreeks '#LikeMe', want op 8 april keren Caro, Vince, Camille, Emma en al hun andere vrienden terug naar het Sportpaleis voor een feestje van formaat. Dat werd zopas bekendgemaakt via sociale media.

"Fan van onze nieuwe nummers uit seizoen 4? Dan hebben we goed nieuws want op 8 april komen Caro, Camille, Emma, Maria, Vince, Yemi, Scott (en misschien nog wel enkele andere personages… 🤓) naar het Sportpaleis met: '#LikeMe In Concert 2023'!!! 🥳🥳🥳 Wil jij erbij zijn? Haast je dan als de bliksem naar ketnetvoorouders.be voor tickets en info!", klinkt het bij de aankondiging op insta.

Na vier uitverkochte sportpaleizen en meer dan 60.000 bezoekers in 2022 keert de cast van '#LikeMe' terug naar het podium van het Sportpaleis. Het concert zal doorgaan op 8 april met een show om 14u en 18u30.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze site.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Ontdek meer