'#LikeMe' kondigt nieuw concert in Sportpaleis aan

Dieter Blarinckx-12 januari 2023 om 08:03

Goed nieuws voor de fans van de immens populaire Ketnetreeks '#LikeMe', want op 8 april keren Caro, Vince, Camille, Emma en al hun andere vrienden terug naar het Sportpaleis voor een feestje van formaat. Dat werd zopas bekendgemaakt via sociale media.

"Fan van onze nieuwe nummers uit seizoen 4? Dan hebben we goed nieuws want op 8 april komen Caro, Camille, Emma, Maria, Vince, Yemi, Scott (en misschien nog wel enkele andere personages… 🤓) naar het Sportpaleis met: '#LikeMe In Concert 2023'!!! 🥳🥳🥳 Wil jij erbij zijn? Haast je dan als de bliksem naar ketnetvoorouders.be voor tickets en info!", klinkt het bij de aankondiging op insta.

Na vier uitverkochte sportpaleizen en meer dan 60.000 bezoekers in 2022 keert de cast van '#LikeMe' terug naar het podium van het Sportpaleis. Het concert zal doorgaan op 8 april met een show om 14u en 18u30.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze site.

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Ontdek meer