Kitty wil nog een keer meedoen aan 'Big Brother'

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:52

Het derde seizoen van ‘Big Brother’ is inmiddels van start gegaan en als het aan oud-deelneemster Kitty ligt, zou zij daarin haar comeback maken. In een gesprek met LoveReality onthult de realityster dat ze dolgraag opnieuw mee zou doen aan het programma.

Kitty was te zien in het tweede seizoen van het programma. Ze stond bekend als moeder van de groep en om haar roze huispak. Hoewel haar avontuur naast pieken ook heel veel dalen heeft gekend, zou ze het met liefde nog een keer overdoen.

“Big Brother heeft mij zoveel gebracht, het heeft iets met mij gedaan”, zegt ze tegen LoveReality. "Het was een avontuur dat ik heel graag nog eens zou doen. Een All Stars-editie zou te gek zijn.”

Voor het geval er nooit een herkansing komt, is Kitty druk bezig met een nieuwe baan. “Nog wel op leerlingenbasis, ik zit volop in een studie", vertelt ze. "Die is pittig, maar ook leuk. Met hard werken en flink studeren hoop ik dat ik binnenkort kan zeggen: ik ben machinist.”

'Big Brother'-ster Jill geeft zwangerschapsupdate

Karen Luiken-24 april 2024 om 10:15

De 25-jarige Jill Goede is al halverwege haar zwangerschap. Met een bericht op Instagram deelt de ‘Big Brother’-winnares een update over hoe het met haar gaat en laat ze haar babybuik zien.

Jill schrijft dat ze steeds nieuwsgieriger wordt naar het kleine spruitje dat in haar buik zit. “De 20 weken-echo vond ik zo spannend, maar alles was perfect. Afgelopen weken waren echt de aller bijzonderste en spannendste ooit.”

Zoals we van Jill gewend zijn, laat ze in haar bericht de meest pure vorm van zichzelf zien. Ze schrijft dat ‘niemand haar ooit heeft verteld dat je borsten eruit gaan zien als salamiplakken, je emoties binnen seconden alle kanten op kunnen gaan en je heel veel moe kan zijn’.

“Maar alles heb ik ervoor over om haar over ongeveer twintig weekjes in onze armen te sluiten", aldus mommy to be Jill.

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Ontdek meer