Jenna Ortega wil Lady Gaga in tweede seizoen 'Wednesday'

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:30

Het tweede seizoen van ‘Wednesday’ krijgt er mogelijk een wereldberoemd gezicht bij. Althans, dat is als het aan hoofdrolspeelster Jenna Ortega ligt. Zij heeft in een gesprek met Variety laten weten het ‘geweldig’ te vinden als Lady Gaga een rol zou krijgen.

“Ik weet zeker dat Netflix het een fantastisch idee zou vinden”, zegt Jenna over Lady Gaga als mogelijke aanwinst voor de show. En wie de zangeres dan zou moeten spelen? “Ik denk dat Lady Gaga en Wednesday twee monsters moeten zijn die elkaar begrijpen.”

De uitspraak over Lady Gaga komt niet zomaar uit de lucht vallen. De artiest, groot fan van de show, ging een tijdje geleden viral op TikTok omdat ze het inmiddels wereldberoemde dansje van Wednesday nadeed.

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Ontdek meer