Jenna Ortega wil Lady Gaga in tweede seizoen 'Wednesday'

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:30

Het tweede seizoen van ‘Wednesday’ krijgt er mogelijk een wereldberoemd gezicht bij. Althans, dat is als het aan hoofdrolspeelster Jenna Ortega ligt. Zij heeft in een gesprek met Variety laten weten het ‘geweldig’ te vinden als Lady Gaga een rol zou krijgen.

“Ik weet zeker dat Netflix het een fantastisch idee zou vinden”, zegt Jenna over Lady Gaga als mogelijke aanwinst voor de show. En wie de zangeres dan zou moeten spelen? “Ik denk dat Lady Gaga en Wednesday twee monsters moeten zijn die elkaar begrijpen.”

De uitspraak over Lady Gaga komt niet zomaar uit de lucht vallen. De artiest, groot fan van de show, ging een tijdje geleden viral op TikTok omdat ze het inmiddels wereldberoemde dansje van Wednesday nadeed.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer