Vijfde seizoen 'Too Hot To Handle' bevestigd

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:21

Fans van ‘Too Hot To Handle’ zijn nog lang niet uitgekeken. Netflix heeft aangekondigd dat er een vijfde seizoen van de show onderweg is.

Het vierde seizoen van de realityreeks staat pas net online, maar het lijkt erop dat het vijfde seizoen nu alweer op camera staat. Met een allereerste trailer maakt Netflix namelijk bekend dat het vervolg onderweg is. We krijgen zelfs al een glimp van de nieuwe deelnemers.

Wanneer het vijfde seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Hopelijk snel. En hopelijk blijven er dit keer meer koppels over dan in voorgaande seizoenen. Van het laatste seizoen bleef slechts één stel samen, uit het derde seizoen kreeg helemaal niemand dat voor elkaar.

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer