Vijfde seizoen 'Too Hot To Handle' bevestigd

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:21

Fans van ‘Too Hot To Handle’ zijn nog lang niet uitgekeken. Netflix heeft aangekondigd dat er een vijfde seizoen van de show onderweg is.

Het vierde seizoen van de realityreeks staat pas net online, maar het lijkt erop dat het vijfde seizoen nu alweer op camera staat. Met een allereerste trailer maakt Netflix namelijk bekend dat het vervolg onderweg is. We krijgen zelfs al een glimp van de nieuwe deelnemers.

Wanneer het vijfde seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Hopelijk snel. En hopelijk blijven er dit keer meer koppels over dan in voorgaande seizoenen. Van het laatste seizoen bleef slechts één stel samen, uit het derde seizoen kreeg helemaal niemand dat voor elkaar.

Dit is de nieuwe liefde van Emma Watson

Karen Luiken-11 juli 2024 om 09:00- Foto:

Reuters

Emma Watson is weer in love! De actrice is deze maand zoenend gespot met haar nieuwe lover Kieran Brown.

De lovebirds leerden elkaar volgens The Sun kennen op de Universiteit van Oxford, waar zowel Emma als Kieran momenteel studeert. “Emma studeert creatief schrijven en zijn scriptie gaat helemaal over literaire theorie”, zegt een bron. “Ze hebben dus veel om over te praten. Ze lijkt heel verliefd op Kieran.”

Vóór Kieran was Emma samen met Brandon Green. De twee werden in september 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt en zette er een dik jaar later weer een punt achter.

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

Ontdek meer