Vijfde seizoen 'Too Hot To Handle' bevestigd

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:21

Fans van ‘Too Hot To Handle’ zijn nog lang niet uitgekeken. Netflix heeft aangekondigd dat er een vijfde seizoen van de show onderweg is.

Het vierde seizoen van de realityreeks staat pas net online, maar het lijkt erop dat het vijfde seizoen nu alweer op camera staat. Met een allereerste trailer maakt Netflix namelijk bekend dat het vervolg onderweg is. We krijgen zelfs al een glimp van de nieuwe deelnemers.

Wanneer het vijfde seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Hopelijk snel. En hopelijk blijven er dit keer meer koppels over dan in voorgaande seizoenen. Van het laatste seizoen bleef slechts één stel samen, uit het derde seizoen kreeg helemaal niemand dat voor elkaar.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer