Nathan Bouts wordt papa

Dieter Blarinckx-11 januari 2023 om 12:33

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want de Vlaamse acteur Nathan Bouts heeft samen met zijn vriendin Xena aangekondigd dat ze hun eerste kindje verwachten!

De 24-jarige Nathan Bouts ken je vooral van zijn rollen in ‘wtFOCK’ en ‘2DEZIT’. Via instagram werd nu bekendgemaakt dat hij voor het eerst vader zal worden. Zijn vriendin Xena Possemiers is namelijk in verwachting!

“We tellen af. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten”, luidt het in de caption bij de foto’s van een zwangere Xena op insta.

Aan het Vlaamse magazine Humo vertelde Bouts zelf dat ze een dochtertje verwachten:

“We stonden ervoor open, maar het was toch even schrikken toen we het nieuws vernamen. Nu, we dachten al snel: dit voelt heel goed. Ik weet: we zijn jong, mijn vriendin studeert nog, ik kom als acteur nog maar net kijken. Allemaal redenen om het niet te doen. Maar we kijken gigantisch hard uit naar de komst van onze dochter. Het is één van de mooiste dingen die je kunt meemaken”.

Succes!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer