Nathan Bouts wordt papa

Dieter Blarinckx-11 januari 2023 om 12:33

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want de Vlaamse acteur Nathan Bouts heeft samen met zijn vriendin Xena aangekondigd dat ze hun eerste kindje verwachten!

De 24-jarige Nathan Bouts ken je vooral van zijn rollen in ‘wtFOCK’ en ‘2DEZIT’. Via instagram werd nu bekendgemaakt dat hij voor het eerst vader zal worden. Zijn vriendin Xena Possemiers is namelijk in verwachting!

“We tellen af. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten”, luidt het in de caption bij de foto’s van een zwangere Xena op insta.

Aan het Vlaamse magazine Humo vertelde Bouts zelf dat ze een dochtertje verwachten:

“We stonden ervoor open, maar het was toch even schrikken toen we het nieuws vernamen. Nu, we dachten al snel: dit voelt heel goed. Ik weet: we zijn jong, mijn vriendin studeert nog, ik kom als acteur nog maar net kijken. Allemaal redenen om het niet te doen. Maar we kijken gigantisch hard uit naar de komst van onze dochter. Het is één van de mooiste dingen die je kunt meemaken”.

Succes!

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer