Disneyland Paris kondigt terugkeer show 'Disney Dreams' aan

Dieter Blarinckx-11 januari 2023 om 09:27

Fantastisch nieuws uit de Europese pretparkwereld want Disneyland Paris heeft aangekondigd dat ze vanaf 12 april de geliefde en succesvolle show ‘Disney Dreams’ terugbrengen in een nieuwe versie!

Het herwerkte spektakel zal vanaf 12 april iedere avond te zien zijn in Disneyland Paris en kadert binnen de Grand Finale van de 30ste verjaardag van het resort.

Deze spectaculaire show neemt je mee op een magische en emotionele reis door de gekende en geliefde Disney- en Pixar-films.

De show maakt gebruik van een combi van vuurwerk, licht, geluid, water, fantastische muziek en projecties op het Kasteel van Doornroosje.

‘Disney Dreams’, vanaf 12 april terug in Disneyland Paris.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Ontdek meer