Ticket Plopsaland kost nu 48,50 euro

Dieter Blarinckx-11 januari 2023 om 09:25

Wil jij nog eens een dagje naar Plopsaland De Panne? Dan betaal je vanaf deze week een serieuze som geld. Voor een dagticket ben je nu immers al 48,50 euro kwijt. Dat maakt van Plopsaland nu ook het duurste pretpark van ons land.

In 2019 betaalde je nog 36,99 euro voor een dagje fun in Plopsaland De Panne, dat is nu dus bijna een verschil van 12 euro. Niet alleen de toegangstickets zijn duurder, maar ook de parking en het eten.

"Alles is duurder geworden. Daarom moeten wij de stijgende prijzen volgen. Bovendien bieden we onze bezoekers dit jaar nog meer aan," klinkt het bij de woordvoerder van het Belgische park.

De andere parken zoals Bobbejaanland, Bellewaerde of Walibi houden hun gekende tarieven gewoon aan.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

Ontdek meer