Disneyland Paris kondigt nieuwe 'Avengers'-droneshow aan

Dieter Blarinckx-11 januari 2023 om 09:10- Foto:

Disneyland Paris

Leuk en Marveltastisch (see what we did there?) nieuws voor de pretparkfans hier, want Disneyland Paris heeft gisteren een gloednieuwe show met drones voorgesteld: ‘Avengers: Power the Night’.

Het nieuwe avondspektakel zal helemaal in het teken staan van de bekende en populaire Marvel-superhelden en zal iedere avond plaatsvinden in het Walt Disney Studios Parc. De show zal in première gaan eind januari en zal tot begin mei te ervaren zijn. Er zullen zo’n 500 drones voor worden ingezet.

‘Avengers: Power the Night’ combineert muziek, lichten, vuurwerkeffecten, videoprojecties en natuurlijk ook zo’n 500 vliegende drones.

Check hieronder alvast een sneak preview die gedeeld werd via de sociale media van Disneyland:

Inschrijvingen voor The Graduates 2024 vanaf nu geopend!

Karen Luiken-03 december 2023 om 15:00

Nog geen zomerplannen? Vanaf nu heb je ze wel! Van 31 augustus tot en met 7 september kun je weer mee met een nieuwe editie van The Graduates, een jongerentrip naar Lloret de Mar vol plezier, feest en heel veel goede muziek. Inschrijven kan vanaf vandaag.

The Graduates vormt al zeven jaar het decor voor dé party trip voor jongeren. Iedereen die meegaat, kan een week vol spektakel verwachten. Denk aan exclusieve toegang tot geprivatiseerde clubs, tal van special guests en artiesten, exclusieve pool parties en zalige activiteiten. En dat allemaal voor studentenprijsjes!

Over de line-up van de komende editie is nog niks bekend, maar als we naar voorgaande jaren kijken, kan het bijna niet fout gaan. Kraantje Pappie, Jebroer, Used, Pauline Slangen, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, 5NAPBACk, Arthur Lewis, Unregular, Nina Black, Tola OG en Pombak. Ze waren er allemaal bij.

Inschrijven voor de trip kan vanaf vandaag. Meer info vind je hier!

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.