Disneyland Paris kondigt nieuwe 'Avengers'-droneshow aan

Dieter Blarinckx-11 januari 2023 om 09:10

Leuk en Marveltastisch (see what we did there?) nieuws voor de pretparkfans hier, want Disneyland Paris heeft gisteren een gloednieuwe show met drones voorgesteld: ‘Avengers: Power the Night’.

Het nieuwe avondspektakel zal helemaal in het teken staan van de bekende en populaire Marvel-superhelden en zal iedere avond plaatsvinden in het Walt Disney Studios Parc. De show zal in première gaan eind januari en zal tot begin mei te ervaren zijn. Er zullen zo’n 500 drones voor worden ingezet.

‘Avengers: Power the Night’ combineert muziek, lichten, vuurwerkeffecten, videoprojecties en natuurlijk ook zo’n 500 vliegende drones.

Check hieronder alvast een sneak preview die gedeeld werd via de sociale media van Disneyland:

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

NMBS verhoogt prijzen van de trein

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:37

Wie regelmatig de trein pakt zal het ongetwijfeld al gemerkt hebben: sinds kort zijn de treinen weer een stukje duurder. De NMBS heeft immers een fixe prijsstijging doorgevoerd. Wij zochten nu even uit wat je nu precies betaalt voor een treinrit in ons land.

Sinds afgelopen woensdag, 1 februari, betaal je meer voor een standaard treinrit bij NMBS. Een ticket aan normaaltarief is nu zelfs 9% duurder geworden. De NMBS benadrukt dat de stijging noodzakelijk is omwille van de inflatie en de hoge energieprijzen. De prijzen moeten dus stijgen omdat er ook steeds minder en minder inkomsten zijn maar wel meer kosten.

Vanuit de Belgische politiek wordt niet zo positief gereageerd op de stijging. "Wij willen meer mensen met de trein laten reizen. Met dure tickets bekom je het omgekeerde”, klinkt het o.a. bij Petra De Sutter.

Ontdek meer