Chris Evans maakt relatie Insta-official

Karen Luiken-11 januari 2023 om 07:32

Chris Evans en Alba Baptista zijn al een tijdje samen, maar deelden in het verleden eigenlijk nooit iets van elkaar in het openbaar. Tot nu. De lovebirds hebben hun relatie eindelijk Instagram-official gemaakt.

“Een terugblik op 2022”, schreef Chris eerder deze week bij een filmpje, waarin te zien is hoe hij en Alba elkaar laten schrikken bij iedere kans die ze krijgen. De ene keer jaagt hij haar de stuipen op het lijf, de andere keer is het de beurt aan haar.

De eerste link tussen Chris en Alba werd in 2021 al gelegd, toen Alba de ‘Avengers’-ster en een aantal van zijn familieleden begon te volgen op Instagram. Afgelopen november werden ze hand in hand gezien in Central Park.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer