Netflix krijgt een Zuid-Koreaanse zombie realityreeks

Karen Luiken-11 januari 2023 om 07:19- Foto:

Photo by Daniel Jensen on Unsplash

Zuid-Koreaanse films en series doen het goed op Netflix. Zowel ‘Squid Game’ als de Aziatische versie van ‘La Casa de Papel’ was een groot succes. Logisch dus dat Netflix meer Zuid-Koreaanse titels blijft toevoegen. Films en series, maar ook realityreeksen. Zo komt de streamingsdienst binnenkort met een realityshow die in het teken staat van... zombies!

De show heet ‘Zombieverse’ en speelt zich af in het hart van de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Een groep overlevenden zal daar moeten samenwerken om te overleven terwijl ze op zoek zijn naar voedsel, water, vervoer en onderdak. Elke dag krijgen de deelnemers taken die ze moeten voltooien om de benodigdheden te verdienen die ze nodig hebben. Maar als een van hen gebeten wordt, moet diegene worden achtergelaten.

Onder de deelnemers zitten verschillende bekende gezichten. Acteurs, artiesten, dj’s, YouTubers en andere talenten doen mee aan de show, die helaas nog geen releasedatum heeft.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer