Sieg De Doncker verdwijnt definitief uit ‘Familie’

Dieter Blarinckx-10 januari 2023 om 09:09

Spijtig nieuws voor de fans van 'Familie' en acteur Sieg De Doncker, want zijn personage Koen zal dan toch defintief verdwijnen uit de populaire VTM-serie. Dat werd zopas bevestigd door Sieg zelf.

Alhoewel het leek dat personage Koen de zware klap die Véronique hem toe bracht overleefde, is het nu dan toch over and out met Koen. Sieg De Doncker zal dus niet meer te zien zijn in 'Familie'.

“Ik was vooral dankbaar voor de kansen die de makers me hebben geboden. Ik heb een cadeautje gekocht voor Kürt Rogiers en Sandrine André, als bedanking voor de fijne tijd. Ik herinner me nog dat Sandrine me een dikke knuffel gaf. Ze heeft me op de set van in het begin onder haar vleugels genomen.”

“Omdat ik wist dat mijn rol tijdelijk was, was het afscheid voor mij minder pijnlijk. Ik heb heel veel respect gekregen voor het soapwereldje want dat is echt wel keihard werken. Ik zou het zeker geen hondenstiel noemen, maar het was soms echt zwoegen. Misschien ook omdat ik zulke leuke verhalen kreeg. Ik heb zowat elke emotie gespeeld”, klinkt het bij Sieg aan Het Nieuwsblad.

We gaan je missen Sieg!

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer