Sieg De Doncker verdwijnt definitief uit ‘Familie’

Dieter Blarinckx-10 januari 2023 om 09:09

Spijtig nieuws voor de fans van 'Familie' en acteur Sieg De Doncker, want zijn personage Koen zal dan toch defintief verdwijnen uit de populaire VTM-serie. Dat werd zopas bevestigd door Sieg zelf.

Alhoewel het leek dat personage Koen de zware klap die Véronique hem toe bracht overleefde, is het nu dan toch over and out met Koen. Sieg De Doncker zal dus niet meer te zien zijn in 'Familie'.

“Ik was vooral dankbaar voor de kansen die de makers me hebben geboden. Ik heb een cadeautje gekocht voor Kürt Rogiers en Sandrine André, als bedanking voor de fijne tijd. Ik herinner me nog dat Sandrine me een dikke knuffel gaf. Ze heeft me op de set van in het begin onder haar vleugels genomen.”

“Omdat ik wist dat mijn rol tijdelijk was, was het afscheid voor mij minder pijnlijk. Ik heb heel veel respect gekregen voor het soapwereldje want dat is echt wel keihard werken. Ik zou het zeker geen hondenstiel noemen, maar het was soms echt zwoegen. Misschien ook omdat ik zulke leuke verhalen kreeg. Ik heb zowat elke emotie gespeeld”, klinkt het bij Sieg aan Het Nieuwsblad.

We gaan je missen Sieg!

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer