Sieg De Doncker verdwijnt definitief uit ‘Familie’

Dieter Blarinckx-10 januari 2023 om 09:09

Spijtig nieuws voor de fans van 'Familie' en acteur Sieg De Doncker, want zijn personage Koen zal dan toch defintief verdwijnen uit de populaire VTM-serie. Dat werd zopas bevestigd door Sieg zelf.

Alhoewel het leek dat personage Koen de zware klap die Véronique hem toe bracht overleefde, is het nu dan toch over and out met Koen. Sieg De Doncker zal dus niet meer te zien zijn in 'Familie'.

“Ik was vooral dankbaar voor de kansen die de makers me hebben geboden. Ik heb een cadeautje gekocht voor Kürt Rogiers en Sandrine André, als bedanking voor de fijne tijd. Ik herinner me nog dat Sandrine me een dikke knuffel gaf. Ze heeft me op de set van in het begin onder haar vleugels genomen.”

“Omdat ik wist dat mijn rol tijdelijk was, was het afscheid voor mij minder pijnlijk. Ik heb heel veel respect gekregen voor het soapwereldje want dat is echt wel keihard werken. Ik zou het zeker geen hondenstiel noemen, maar het was soms echt zwoegen. Misschien ook omdat ik zulke leuke verhalen kreeg. Ik heb zowat elke emotie gespeeld”, klinkt het bij Sieg aan Het Nieuwsblad.

We gaan je missen Sieg!

Realitysterren Quentin en Naomi uit elkaar

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:52

Quentin Steenwinkel, bekend van ‘Ex On The Beach’, en Naomi Joël, bekend van de Nederlandse ‘Love Island’, zijn niet langer samen. Naomi laat via Instagram weten dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet.

“Via deze weg wil ik laten weten dat Q en ik niet meer in een relatie zitten”, schrijft Naomi. Ze laat haar volgers weten dat zij en Quentin hun relatie aan het einde van een reis naar Bali beëindigden. “We zijn nog steeds goed met elkaar en ik gun hem alle liefde en geluk toe. Nu is het weer tijd om volledig op mezelf te focussen.”

Over de reden van de breuk wordt niks gemeld, maar juicekanalen schrijven dat Quentin inmiddels alweer bezig is met opnames voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

EOTB-ster Ayleen mama geworden

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:48

De wereld heeft er weer een klein wondertje bij. ‘Ex On The Beach’-ster Ayleen Bella laat via Instagram weten dat ze mama is geworden.

Ayleen en haar vriend hebben een zoontje gekregen. Hij heet Fayez Qaysar en is op 12 oktober geboren. Via Instagram worden een aantal foto’s gedeeld waarop zijn handjes en voetjes te zien zijn.

In juni maakte Ayleen bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. De vader van de kleine is haar ex, waar ze inmiddels weer een relatie mee heeft en zelfs al mee getrouwd is. De twee zijn in het geheim in het huwelijksbootje gestapt.

Ontdek meer