Ed Sheeran blikt terug op zijn 'onverwachte' succes

Karen Luiken-10 september 2021 om 06:53

Geloof het of niet, maar Ed Sheeran is al tien jaar een grote naam in de muziekindustrie. Het is alweer een decennium geleden dat de zanger zijn eerste album ‘+’ uitbracht. Hoog tijd om even stil te staan bij dat speciale moment. Via Instagram vertelt de artiest over de start van zijn carrière en zijn onverwachte succes.

Ed bezit als 30-jarige een flink imperium. Hij heeft dure huizen, auto’s, een eigen kroeg en een bankrekening waar je u tegen zegt. Maar tien jaar geleden was alles anders. Toen tekende hij net een platendeal en woonde hij ‘overal en nergens’. “Het is vandaag tien jaar geleden dat ‘+’ werd uitgebracht”, blikt Ed terug. “Ik maak al heel lang muziek, maar ik denk dat je debuut bij een groot platenlabel pas écht de start van je carrière betekent. Ik ben nu dus officieel een decennium verder.”

Alles wat Ed als beginnende muzikant wilde, was het behalen van een gouden plaat en het muziekpodium Shepherd’s Bush Empire uitverkopen. Maar hij kwam verder dan dat. Veel verder. “Toen mijn eerste album uitkwam, werd het de eerste week bestempeld als goud en speelde ik drie weken later voor een uitverkochte Sheperd’s Bush Empire. Sindsdien is alles wat op mijn pad is gekomen een bonus. Het is een geweldige reis geweest die verderging dan mijn stoutste dromen.”

Ed sluit zijn bericht af met een felicitatie. "Gefeliciteerd met je verjaardag ‘+’, en bedankt aan iedereen die het in leven houdt. Het is niet meer mijn album, het is van jullie. En ik ben vereerd dat het bij zoveel mensen voor speciale momenten en herinneringen heeft gezorgd.”

Kanye West koopt apartement in België

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:51

Kanye West zal in het vervolg wat vaker in ons land te vinden zijn. Althans, dat is waarschijnlijk de bedoeling nu hij een appartement in Wijnegem zou hebben gekocht.

Volgens HLN zou het gaan om een optrekje bij Kanaal, een voormalige jeneverstokerij die is omgebouwd tot een particuliere kunstgalerie, luxe woningen en lofts. Het huis zou officieel niet te koop hebben gestaan.

Hoewel ze bij Kanaal niet bevestigen of Kanye inderdaad een woning heeft gekocht, geven mensen in de omgeving wel aan dat de rapper in de buurt is.

Mochten de geruchten kloppen, dan is het al het tweede optrekje dat Kanye in korte tijd koopt. Niet zo lang geleden legde hij nog 57 miljoen dollar neer voor een strandhuis in Malibu. Ook heeft hij woningen in Wyoming en Chicago.

EOTB-ster Jørney gaat voor compleet nieuwe look

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:59

Er zijn veel transformaties gaande in het leven van Jørney Hendrikx. Terwijl de ‘Ex On The Beach’-babe zich klaarmaakt voor de komst van haar eerste kindje en daarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven, verandert ook haar uiterlijk langzaam maar zeker. En daarmee bedoelen we niet alleen haar buik, die natuurlijk boller en boller wordt. Ook haar kapsel heeft een metamorfose gekregen.

Jørney vond het hoog tijd voor een nieuwe look en heeft haar blonde lokken daarom ingeruild voor vlechtjes. Heel veel vlechtjes. Op haar Instagram-account vinden we een foto van het eindresultaat. “Maak een verandering. Lach meer. Wees opgewonden”, schrijft ze erbij.

Fans zijn enthousiast over het kapsel. “Omg, staat je prachtig”, zegt er een. “Waauw zo knap”, aldus een ander. En een derde: “Wat zie je er prachtig uit.”

Ontdek meer