Voormalige James Bond ziet Liam Hemsworth als nieuwe 007

Karen Luiken-10 januari 2023 om 07:55

Als het aan George Lazenby ligt, wordt Liam Hemsworth de nieuwe James Bond. De acteur, die jaren geleden de rol van 007 speelde, vindt dat de ‘Hunger Games’-ster perfect in het plaatje zou passen. Dat zegt hij tegen TMZ.

Liam heeft volgens George niet alleen een geweldig cv, hij heeft ook genoeg ervaring om met alle aandacht om te gaan. Hij is knap genoeg om James Bond te worden en is ‘gek genoeg, arrogant genoeg, zelfverzekerd genoeg en ambitieus genoeg om de rol op zich te nemen’.

Of Liam daadwerkelijk de rol zal krijgen, valt nog te bezien. Sinds bekend is geworden dat Daniel Craig ermee stopt als 007, wordt er volop gespeculeerd over wie er in zijn voetsporen zal treden. Naast de naam van Liam worden ook ‘Bullet Train’-acteur Aaron Taylor-Johnson en ‘Emily in Paris’-ster Lucien Laviscount genoemd.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer