Voormalige James Bond ziet Liam Hemsworth als nieuwe 007

Karen Luiken-10 januari 2023 om 07:55

Als het aan George Lazenby ligt, wordt Liam Hemsworth de nieuwe James Bond. De acteur, die jaren geleden de rol van 007 speelde, vindt dat de ‘Hunger Games’-ster perfect in het plaatje zou passen. Dat zegt hij tegen TMZ.

Liam heeft volgens George niet alleen een geweldig cv, hij heeft ook genoeg ervaring om met alle aandacht om te gaan. Hij is knap genoeg om James Bond te worden en is ‘gek genoeg, arrogant genoeg, zelfverzekerd genoeg en ambitieus genoeg om de rol op zich te nemen’.

Of Liam daadwerkelijk de rol zal krijgen, valt nog te bezien. Sinds bekend is geworden dat Daniel Craig ermee stopt als 007, wordt er volop gespeculeerd over wie er in zijn voetsporen zal treden. Naast de naam van Liam worden ook ‘Bullet Train’-acteur Aaron Taylor-Johnson en ‘Emily in Paris’-ster Lucien Laviscount genoemd.

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer