Voormalige James Bond ziet Liam Hemsworth als nieuwe 007

Karen Luiken-10 januari 2023 om 07:55

Als het aan George Lazenby ligt, wordt Liam Hemsworth de nieuwe James Bond. De acteur, die jaren geleden de rol van 007 speelde, vindt dat de ‘Hunger Games’-ster perfect in het plaatje zou passen. Dat zegt hij tegen TMZ.

Liam heeft volgens George niet alleen een geweldig cv, hij heeft ook genoeg ervaring om met alle aandacht om te gaan. Hij is knap genoeg om James Bond te worden en is ‘gek genoeg, arrogant genoeg, zelfverzekerd genoeg en ambitieus genoeg om de rol op zich te nemen’.

Of Liam daadwerkelijk de rol zal krijgen, valt nog te bezien. Sinds bekend is geworden dat Daniel Craig ermee stopt als 007, wordt er volop gespeculeerd over wie er in zijn voetsporen zal treden. Naast de naam van Liam worden ook ‘Bullet Train’-acteur Aaron Taylor-Johnson en ‘Emily in Paris’-ster Lucien Laviscount genoemd.

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Ontdek meer