'Gossip Girl' krijgt nu al tweede seizoen

Karen Luiken-10 september 2021 om 06:44

Het eerste seizoen van ‘Gossip Girl’ 2.0 is nog niet eens achter de rug of er wordt alweer een vervolg aangekondigd. De verwachtingen van de reboot zijn schijnbaar zo hoog, dat HBO Max het nu al aandurft de show te verlengen. Dat meldt Entertainment Tonight.

De serie ging op 8 juli na lang wachten in première. Het eerste seizoen werd opgedeeld in twee helften; de eerste zes afleveringen zijn al verschenen, de andere zes komen in november. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen zal volgen.

In de nieuwe ‘Gossip Girl’ gaan we terug naar de Upper East Side, waar een volgende generatie rijke schooltieners kennismaakt met de nodige drama. Dit keer maken ze nóg meer gebruik van sociale media en laten ze zien hoe de digitale wereld – en de stad New York – in de afgelopen jaren is veranderd.

De cast bestaat onder meer uit Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak en Savannah Lee Smith. Kristen Bell is net als in het origineel verantwoordelijk voor de stem van Gossip Girl.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer