Zien: gloednieuwe trailer van nieuwe 'Ant-Man'-film gedropt

Dieter Blarinckx-10 januari 2023 om 07:47

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want afgelopen nacht werd de spiksplinternieuwe trailer gedropt van de aankomende derde 'Ant-Man'-film 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'. En die ziet er epic uit!

Vanaf 15 februari speelt het gloednieuwe en derde hoofdstuk in de 'Ant-Man'-saga in de Belgische bioscopen. Het verhaal speelt zich verder af in het Marvel Cinematic Universe en focust vooral op de nieuwe avonturen van Ant-Man en co in het quantum-universum. Daar zien we ze omgaan met vreemde wezens en beginnen ze aan een avontuur dat de grenzen overschrijdt van wat ze voor mogelijk hielden.

Check de gloednieuwe trailer hieronder en ga 'm vanaf 15 februari zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer