Zien: gloednieuwe trailer van nieuwe 'Ant-Man'-film gedropt

Dieter Blarinckx-10 januari 2023 om 07:47

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want afgelopen nacht werd de spiksplinternieuwe trailer gedropt van de aankomende derde 'Ant-Man'-film 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'. En die ziet er epic uit!

Vanaf 15 februari speelt het gloednieuwe en derde hoofdstuk in de 'Ant-Man'-saga in de Belgische bioscopen. Het verhaal speelt zich verder af in het Marvel Cinematic Universe en focust vooral op de nieuwe avonturen van Ant-Man en co in het quantum-universum. Daar zien we ze omgaan met vreemde wezens en beginnen ze aan een avontuur dat de grenzen overschrijdt van wat ze voor mogelijk hielden.

Check de gloednieuwe trailer hieronder en ga 'm vanaf 15 februari zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ontdek meer