Zien: gloednieuwe trailer van nieuwe 'Ant-Man'-film gedropt

Dieter Blarinckx-10 januari 2023 om 07:47

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want afgelopen nacht werd de spiksplinternieuwe trailer gedropt van de aankomende derde 'Ant-Man'-film 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'. En die ziet er epic uit!

Vanaf 15 februari speelt het gloednieuwe en derde hoofdstuk in de 'Ant-Man'-saga in de Belgische bioscopen. Het verhaal speelt zich verder af in het Marvel Cinematic Universe en focust vooral op de nieuwe avonturen van Ant-Man en co in het quantum-universum. Daar zien we ze omgaan met vreemde wezens en beginnen ze aan een avontuur dat de grenzen overschrijdt van wat ze voor mogelijk hielden.

Check de gloednieuwe trailer hieronder en ga 'm vanaf 15 februari zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Zien we Chris Pine terug in 'Princess Diaries 3'?

Karen Luiken-09 oktober 2024 om 11:04

We weten inmiddels dat Anne Hathaway te zien zal zijn in het langverwachte vervolg op ‘Princess Diaries’. Ook Julie Andrews maakt vermoedelijk een comeback. Maar hoe zit het met Chris Pine? Zien we hem ook terug?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is nog niet duidelijk. Niet omdat de makers daar niks over willen zeggen, maar omdat Chris het simpelweg zelf niet weet. In de show ‘Today with Hoda & Jenna’ heeft hij gezegd dat hij er nog geen informatie over heeft. “Ik moet het nog zien”, aldus de acteur.

Chris was te zien in de tweede film ‘Royal Engagement’ uit 2004, waarin hij de rol van Nicholas Devereaux op zich nam.

Ontdek meer