'Vampire Diaries'-acteur Ian Somerhalder wordt weer vader

Karen Luiken-10 januari 2023 om 07:42

Ian Somerhalder en Nikki Reed worden opnieuw ouders. Het koppel, de een bekend van ‘Vampire Diaries’ en de andere van ‘Twilight’, verwacht een tweede kindje.

Het nieuws wordt gedeeld via Instagram. Daar deelt Ian een foto van zijn zwangere vrouw. “Alles wat ik ooit heb gewild sinds ik jong was, is het hebben van een groot gezin”, schrijft de acteur erbij. “Bedankt Nik, dat je me dat cadeau geeft. We zijn klaar voor de tweede ronde. Bedankt aan dit ongelooflijke mens voor het geschenk van leven en liefde, voor het zijn van de meest geweldige moeder en het harde werken om dromen waar te maken.”

Nikki deelt hetzelfde kiekje en schrijft: “In 2023 gaan we het leven vieren. Jaren van dromen, manifesteren en het bidden voor dit moment. Zoveel liefde. Wat een geschenk.”

Ian en Nikki stapten in 2015 in het huwelijksbootje. Twee jaar later werd hun eerste dochter Bodhi geboren.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer