'Vampire Diaries'-acteur Ian Somerhalder wordt weer vader

Karen Luiken-10 januari 2023 om 07:42

Ian Somerhalder en Nikki Reed worden opnieuw ouders. Het koppel, de een bekend van ‘Vampire Diaries’ en de andere van ‘Twilight’, verwacht een tweede kindje.

Het nieuws wordt gedeeld via Instagram. Daar deelt Ian een foto van zijn zwangere vrouw. “Alles wat ik ooit heb gewild sinds ik jong was, is het hebben van een groot gezin”, schrijft de acteur erbij. “Bedankt Nik, dat je me dat cadeau geeft. We zijn klaar voor de tweede ronde. Bedankt aan dit ongelooflijke mens voor het geschenk van leven en liefde, voor het zijn van de meest geweldige moeder en het harde werken om dromen waar te maken.”

Nikki deelt hetzelfde kiekje en schrijft: “In 2023 gaan we het leven vieren. Jaren van dromen, manifesteren en het bidden voor dit moment. Zoveel liefde. Wat een geschenk.”

Ian en Nikki stapten in 2015 in het huwelijksbootje. Twee jaar later werd hun eerste dochter Bodhi geboren.

'Hunger Games'-acteur Donald Sutherland overleden

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:58

Donald Sutherland is overleden. De acteur, die onder meer bekend was door zijn rol in ‘The Hunger Games’, is 88 jaar geworden.

Het nieuws wordt bekendgemaakt door Kiefer Sutherland, de zoon van Donald. “Met pijn in het hart moet ik mededelen dat mijn vader, Donald Sutherland, is overleden”, schrijft hij in een bericht op X. “Ik denk persoonlijk dat hij een van de belangrijkste acteurs in de filmgeschiedenis is. Nooit afgeschrikt door een rol, goed, slecht of lelijk. Hij hield van wat hij deed en deed wat hij leuk vond, en meer kun je niet vragen. Een goed geleefd leven.”

Deadline schrijft dat Donald al een tijdje ziek was. Hij had naast zijn rol in ‘The Hunger Games’ ook rollen in onder andere ‘Citizen X’, ‘Undoing’, ‘Klute’ en ‘Ordinary People’.

Pommelien Thijs opent eigen pop-up met merch

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:49

Diehard fans van Pommelien Thijs kunnen hun hart ophalen. De zangeres opent van dinsdag 25 juni tot en met zaterdag 29 juni een eigen pop-up met merchandise in hartje Antwerpen.

De store bevindt zich in AMOR, vlak naast de Roma aan de Turnhoutsebaan. Het is de bedoeling dat je zelf een kledingstuk meeneemt, dat vervolgens in de pop-up in een nieuw jasje wordt gestoken. Verder zullen er ook verschillende posters, LP’s en CD’s van ‘Per Ongeluk’ en het nieuwe album ‘Per Ongeluk Live’ verkrijgbaar zijn.

“Je neemt je eigen item mee naar de pop-up shop, en wij bedrukken het met een door jou gekozen ontwerp om het nieuw leven in te blazen, om zo onze gezamenlijke voetafdruk niet te vergroten,” aldus Pommelien, die zelf heel duurzaam met haar kleding omgaat. “Door de opkomst van Fast Fashion kopen mensen veel meer kleding dan nodig. De kwaliteit is slecht en de werkomstandigheden onmenselijk. Veel textiel belandt – na slechts een paar keer dragen – op de vuilnisbelt en maar een klein deel wordt gerecycled. De kledingindustrie is verantwoordelijk voor 10 procent van de totale uitstoot van broeikasgassen op aarde. Daarom willen we mijn merch graag anders aanpakken.”

Ontdek meer