'Vampire Diaries'-acteur Ian Somerhalder wordt weer vader

Karen Luiken-10 januari 2023 om 07:42

Ian Somerhalder en Nikki Reed worden opnieuw ouders. Het koppel, de een bekend van ‘Vampire Diaries’ en de andere van ‘Twilight’, verwacht een tweede kindje.

Het nieuws wordt gedeeld via Instagram. Daar deelt Ian een foto van zijn zwangere vrouw. “Alles wat ik ooit heb gewild sinds ik jong was, is het hebben van een groot gezin”, schrijft de acteur erbij. “Bedankt Nik, dat je me dat cadeau geeft. We zijn klaar voor de tweede ronde. Bedankt aan dit ongelooflijke mens voor het geschenk van leven en liefde, voor het zijn van de meest geweldige moeder en het harde werken om dromen waar te maken.”

Nikki deelt hetzelfde kiekje en schrijft: “In 2023 gaan we het leven vieren. Jaren van dromen, manifesteren en het bidden voor dit moment. Zoveel liefde. Wat een geschenk.”

Ian en Nikki stapten in 2015 in het huwelijksbootje. Twee jaar later werd hun eerste dochter Bodhi geboren.

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. Op die manier worden de Vlaamse creatievelingen geëerd die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

Ontdek meer