Prins Harry haalt nu ook zwaar uit naar Camilla

Dieter Blarinckx-09 januari 2023 om 17:15

Je kan er tegenwoordig niet meer naast kijken: overal zie je wel onthullingen, quotes en artikels over Prins Harry en zijn vrouw Meghan. Nadat de vete tussen Harry en zijn broer William even centraal stond, zet Harry nu de aanval in op zijn stiefmama Camilla.

De Britse prins Harry doet tegenwoordig graag shockerende onthullingen over het Britse Koningshuis. Dat doet hij in openbare interviews, maar nu ook in zijn eerste boek 'Spare'. Daarin gaat hij nu ook frontaal in tegen Camilla, de vrouw van zijn vader, Koning Charles.

Volgens Harry zou Camilla een "gevaarlijke invloed" hebben op zijn vader Charles. De twee zouden ook nooit twee handen op één buik geweest zijn. Maar volgens bronnen is Buckingham Palace klaar voor de aanval en hebben ze al een tegenoffensief klaarstaan.

Het veelbesproken interview met ITV-journalist Tom Bradby - waarin prins Harry het vooral heeft over de vetes binnen de Koninklijke Familie - zal worden uitgezonden op VTM en zal daarna ook te zien zijn via VTMGO.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer