Prins Harry haalt nu ook zwaar uit naar Camilla

Dieter Blarinckx-09 januari 2023 om 17:15

Je kan er tegenwoordig niet meer naast kijken: overal zie je wel onthullingen, quotes en artikels over Prins Harry en zijn vrouw Meghan. Nadat de vete tussen Harry en zijn broer William even centraal stond, zet Harry nu de aanval in op zijn stiefmama Camilla.

De Britse prins Harry doet tegenwoordig graag shockerende onthullingen over het Britse Koningshuis. Dat doet hij in openbare interviews, maar nu ook in zijn eerste boek 'Spare'. Daarin gaat hij nu ook frontaal in tegen Camilla, de vrouw van zijn vader, Koning Charles.

Volgens Harry zou Camilla een "gevaarlijke invloed" hebben op zijn vader Charles. De twee zouden ook nooit twee handen op één buik geweest zijn. Maar volgens bronnen is Buckingham Palace klaar voor de aanval en hebben ze al een tegenoffensief klaarstaan.

Het veelbesproken interview met ITV-journalist Tom Bradby - waarin prins Harry het vooral heeft over de vetes binnen de Koninklijke Familie - zal worden uitgezonden op VTM en zal daarna ook te zien zijn via VTMGO.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Ontdek meer